Eğlence, Medya

Nihat Doğan’dan Şaşkına Çeviren Vatan Şaşmaz İddiası!

 Nihat Doğan Beşiktaş’ta bir otelde vurularak öldürülen Batan Şaşmaz hakkında şok iddialarda bulundu. Vatan Şaşmaz’ın ölümüyle ilgili söylenenler herkesi şaşırtacak diyen Nihat Doğan beyaz Tv’de yayınlanan programında şöyle söyledi: “Dengeleri değiştirecek iddialar olduğu söyleniyor. Belki kötü kadın gibi görünen iyi, iyi adam gibi görünen kötü insan olma noktasına varacak ağır iddialar… Vatan’la ilgili çok ağır iddialar… İnşallah doğru değildir diye umuyorum. Türkiye şoka girecek o dosya elime ulaştığı zaman yer yerinden oynayacak, olayın bütün seyri değişecek.”

vatan-sasmaz-filiz-aker.jpg

İçerik Navigasyonu

Çocuklar Duymasın’ın Engini’ydi

 Bir ekran klasiği haline gelen çocuklar duymasın dizisinde Engin karakterine hayat veren Vatan Şaşmaz dizinin tekrardan ekranlara dönmesinin ardından kısa süre sonra daha önce ilişki yaşadığı iddia edilen Filiz Aker tarafından Beşiktaş’ta bir otelde cesedi bulunmuştur.

Saplantılı Aşkıydı

Cinayetin ardından Filiz Aker’in yiğeni  açıklama yapmış Filiz Aker’in Vatan Şaşmaz’a saplantılı bir şekilde aşık olduğunu ve uzun yıllardır vatan Şaşmaz’ın peşini bırakmadığını söylemişti. Vatan Şaşmaz’ın hiçbir suçunun olmadığını ailesinin bu konuda için rahat olması gerektiğini de ekledi.

İyi Giden Bir Evliliği Vardı

Vatan şaşmaz Yasemin Adalı ile iki yıl önce hayatlarını birleştirmişti. Filiz Aker tarafından Beşiktaş’ta conrat otelde vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz’ın eşi dört aylık hamileydi özellikle çocuk istedikleri için evlenen ikilinin mutlu bir evlilikleri vardı.

nihat-dogan.jpg

İddialar Üzerine Konuşan Nihat Doğan Neler Söyledi

 Aylardır Vatan Şaşmaz’ın Filiz Aker tarafından öldürülmesi üzerine bir çok iddia ortaya atılmıştı. Tüm bu İddiaların ardından Nihat Doğan Beyaz Tv de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” programında çok büyük iddiaların olduğunu söyledi. Bu ay sonunda eline ulaşacak dosyada  Vatan Şaşmaz’la ilgili şok iddiaların olduğunu ve bunları açıklandığında yer yerinden oynayacağını söyledi. Dosyadaki iddialarda kötü görünenin iyi, iyi adamın da kötü görünebileceği şekilde iddiaların bulunduğunu söyledi. 

Vatan Şaşmaz ile İlgili Çirkin İddia

Edinilen bilgiye göre, Nihat Doğan bu bilgilere, Filiz Aker’in ağabeyi Sümer Bayer’in Sisi lakaplı televizyoncu Seyhan Soylu’ya yaptığı açıklamalar üzerine erişti. Bu iddiayı televizyon programında dile getiren Nihat Doğan, ağebey Sümer’in, “Vatan’ın 57 ünlü isimle cinsel ilişki görüntüleri var. Görüntüleri de Vatan’ın kendisi çekmiş.” açıklamasını kamuoyu ile paylaştı.

Bu iddia oldukça tepki çekti.

  1. Siz Nihat Doğan’ın Vatan Şaşmaz hakkındaki iddiaları için ne düşünüyorsunuz?

    1. Çok çirkin iddialar
    2. Doğruluk payı olabilir
    3. Hayatını kaybetmiş birinin arkasından yaratılan spekülatif söylemleri onaylamıyorum
    4. Fikrim yok
    14 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir