Medya, Sizce

Nusret’in Giydiği Terlik Sosyal Medyada Alay Konusu Oldu

Acun Ilıcalı’nın en yakın arkadaşı olan Esat Yontuç, geçtiğimiz gece Hande Gülşen ile dünya evine girdi. Esat Yontuç’un düğününe terlikle katılan Nusret ise sosyal medya üzerinden büyük tepki çekti. Sosyal medya üzerinden düğünle ilgili paylaşımlarda göze çarpan Nusret’in terliği, ‘’Düğüne tuvalet terliği ile katılmış’’ tarzı yorumlara maruz kalmasına sebep oldu.

acun-arkadasi-esat-yontuc-un-dugunune-terlikle-9965973_1051_m.jpg

Acun Ilıcalı ile çocukluk arkadaşı olan ve birçok işi birlikte yapan Esat Yontuç, 4 Ağustos tarihinde Hande Gülşen ile nişanlandı. Nişan tarihinden 20 gün sonra ise Göcek Rixos’ta yaptıkları törenle dünya evine giren Esat Yontuç Hande Gülşen çiftinin düğününe birçok ünlü isim akın etti.

nusret_gokce_kimdir_aslen_nerelidir_1485250650_8286.jpg

Hadise, Murat Boz, Fatih Terim, Buse Terim gibi ünlülerin de katıldığı düğünde Acun Ilıcalı, Esat Yontuç’un nikah şahitliğini üstlendi. Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Şeyma Subaşı ile Fatih Terim’in kızı Buse Terim, sosyal medya hesapları üzerinden düğünle ilgili birçok kare paylaştı.

nusret-et-tutkusu-s-600x387jpg-728x728.jpg

Düğüne birçok ünlü ismin yanında Şeyma Subaşı da katıldı. Şeyma Subaşı, restoran sahibi Nusret ile çekildiği bir fotoğrafı kendi sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Bu fotoğrafta Nusret’in çiçekli bir ceketle birlikte takım elbise giydiği ekranlara yansıdı.

Fakat Nusret’in gündem olmasının nedeni takım elbisesi değil, onun altına giydiği terlikler oldu. Esat Yontuç’un düğününe terlikle katılan Nusret, sosyal medya üzerinden de birçok kişinin alay konusu oldu. Twitter üzerinden yapılan yorumlarda Nusret’in düğüne ‘Tuvalet terliği’ ile katıldığı söylenirken, gecenin adamı olmayı da başardı. 

Nusret’in terlikleriyle ilgili yapılan yorumlardan bir diğeri ise ‘’Abdest almaya mı gidiyorsun?’’ oldu. Nusret böylece giydiği terliklerle de Esat Yontuç’un düğününün önüne geçmeyi başardı ve hem medyanın hem de sanal alemin bir numaralı gündem konusu oldu.

  1. Nusret Esat Yontuç’un Düğününe Neden Terlikle Katıldı?

    1. Namazdayken ayakkabıları çalındığı için
    2. Düğüne direkt olarak denizden katıldığı için
    3. Ayakkabılarını yolda gördüğü evsiz birine vermeyi tercih ettiği için
    4. Yeni bir moda akımı başlatmak için
    10 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir