Gündem, Haberler

Oğlunun Canına Gürültü Yaptığı İçin Kıydı

  1. 6 Şubat’ta Balıkesir’in Edremit ilçesinde meydana gelen olayda bir baba kendi öz oğlunu boğarak öldürdü ve oğlunun kalp krizi geçirdiğini öne sürdü.

Olaydan hemen sonra baba Hüseyin Ersezgin, oğlu Kuzey Efe’yi hastaneye götürdü. Nefes alamayan ve hareket etmeyen 4 yaşındaki çocuğun hayatını kaybettiği yapılan muayene sonucu belirlendi.Baba Hüseyin Ersezgin ilk yaptığı açıklamada oğlunu araba ile gezdirdiği sırada oğlunun fenalaştığını ve kalp krizi geçirdiğini söyledi. Fakat vicdanı rahat durmayınca gerçek olaydan yaklaşık bir ay sonra ortaya çıktı.

Talihsiz çocuğun babası Hüseyin Ersezgin karakola gidip her şeyi anlatarak oğlunu kendisinin öldürdüğünü itiraf etti. Yaptığı açıklamada 26 yaşındaki baba,çocuğun yaramazlık yaptığı ve çok konuştuğu için  ağzını ve burnunu kapattığını söyledi. Savcının talimatı üzerine Kuzey Efe’nin cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumuna otopsi yapılması için gönderildi. Çocuğun kesin ölüm sebebi otopsinin ardindan belli olacak. Çocuğunu öldürdüğünü iddia eden baba Hüseyin Ersezgin ise tutukladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir