Eğlence, Medya

Ortadoğu Bu Ünlüleri Çok Seviyor!

Türkiye olarak dizi ve film sektöründe son zamanlarda altın çağımızı yaşarken bu diziler ve filmler içerisinde rol alan oyuncularımızda ünlerini Ortadoğu’ya kadar yaymış durumdalar. Ortadoğu’da tanınan Türk ünlüler denildiğinde ortaya uzun bir liste çıkarken gelin bu listeyi hep beraber görelim.

burak-ozcivit.jpeg

İçerik Navigasyonu

1- Burak Özçivit

Burak Özçivit ülkemiz sınırları içinde devasa bir hayran kitlesine sahipken bu hayran kitlesinin oluşmasında ortak nokta olan karizmatik ve ideal erkek modeli olması durumu Ortadoğu sınırları içerisinde yer alan insanlar tarafından da keşfedilmiştir. Kocaman bir aile olarak Burak Özçivit ve hayranları bu durumdan gayet memnunken ülkemizin dışında bu coğrafya da açtığı restoran ile de Burak Özçivit’in memnuniyetini anlayabiliriz.

tuba-buyukustun.jpg

2- Tuba Büyüküstün

Ortadoğu’da en çok tanınan kadın ünlü denildiği zaman akla ilk gelen isim. Tuba Büyüküstün saf güzelliği ile Ortadoğu insanlarının dikkatini bir hayli çekmiş durumda. Hatta hayranları Tuba Büyüküstün’e o kadar bağlı ki kendisiyle alakalı bir kitap bile basılmış. Kitabi yazanın sevgi çıtasını Everest’e çıkardığı gerçeğiyle sizleri baş başa bırakıyorum.

halit-ergenc.jpeg

3- Halit Ergenç

Muhteşem Yüzyıl dizisi ülkemiz içerisinde kendisine taraftar bulurken, eleştiren kesimde bir hayli fazlaydı. Bu durumun aynısını Ortadoğu’ya modellersek seven kesimler ünlü oyuncuyu bağırlarına basan hayli kalabalık bir kitle olarak görülmekte. Durmayıp bir de ortaya Vatanım Sensin adlı dizi çıkınca Halit Ergenç’in hayran kitlesi günden güne artacağa benziyor.

kenan-imirzalioglu.jpg

4- Kenan İmirzalıoğlu

Tam ideal erkek modeli kriterlerine uyan karizmatik ünlümüz Ortadoğu’da bunun farkına varan hayranlarıyla tam bir bütün. Paçalarından karizmatiklik akan oyuncumuza vay be helal olsun derken sınırları aşan ünü ile mutluluklar diliyoruz.

5- Murat Yıldırım

Şu sıralar Kim Milyoner Olmak İster adlı bilgi yarışmasını sunan yakışıklı oyuncu daha önceden yer aldığı yapımlar dolasıyla Ortadoğu da en sevilen erkeklerden biri olarak anılabilir. Dizinin iyisinden anlayan ve oyuncularımızı nokta atışı beğenen Ortadoğu coğrafyası Murat Yıldırım’ı bırakmaya niyetli değil. Hatta Fas’tan gelin almamız bu durumu artık daha da zorlaştırmış durumda.

berguzar-korel.jpg

6- Bergüzar Korel

Halit Ergenç ile devam eden ve maşallah dediğimiz ilişkinin dışında başarılı ve samimi oyunculuğu ile de gönlümüzde taht kurmuş olan ünlümüz. Başarılı dizi ve film oyuncuları denildiğinde oluşacak listede kesinlikle Bergüzar Korel de yer almaktadır. Kara Sevda dizisinde canlandırdığı karakter ile Ortadoğu’ya yayılmış olan Bergüzar Korel eşinin Ortadoğu’da ki hayran kitlesini hayli aşan bir hayran kitlesine sahip.

  1. Siz En Çok Hangi Ünlüyü Seviyorsunuz?

    1. Halit Ergenç
    2. Tuba Büyüküstün
    3. Murat Yıldırım
    4. Bergüzar Korel
    5. Kenan İmirzalıoğlu
    6. Burak Özçivit
    7. Bu ünlüleri beğenmiyorum
    5 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir