Medya

Ortalık Fena Karışacak! “Benden 20 Yaş Büyük Bir Kadın”

Çeşme’deki bir mekanda karşılaştığı Burcu Esmersoy’la tartışma yaşadığı haberleri ile gündemden düşmeyen Aslışah Alkoçlar hakkında bulunan iddialara yanıt verdi. Önceki gün Bebek’te görüntülenen Aslışah Alkoçlar, Burcu Esmersoy’un Çeşme’deki bir mekanda kendisine el hareketi yaptığı iddiasının doğruluğu sorulunca şu yanıtı verdi: “Benden yaşça çok büyü bir kişi. Hakkında konuşmak dahi istemiyorum. Onu tanımıyorum. Bu boşa gerginliğin sebebini bende bilmiyorum. Ama yapılan saygısızlığa saygısızlık ile yanıt vermek bana yakışmaz. Ailem beni böyle yetiştirmedi. Sonuçta benden en az 20 yaş büyük olduğu için terbiyesizlik yapamam. Herkesi kendi haline bırakıyorum ve yapılanı görmemezlikten geliyorum.” Genç kadın bir davete katılmadan önce “Burcu geliyor mu?” diye sorduğu iddiası için de “Öyle bir şey asla olamaz. Mümkün değil. Benim hiç alakam bile olmayacak biri. Hayatımı etkileyecek bir insan değil kendisi.” yanıtını verdi. 

aslisah-alkoclar-kimdir.jpg

Kıskanç Birisi Olabilir

 Aslışah Alkoçlar ile Burcu Esmersoy arasındaki yaşanan gerginliğin asıl sebebinin, bir dönem aşk yaşadıkları Esat Yontuç olduğı iddia edilmişti. Alkoçlar ise bu dedikodular sorulduğunda şöyle bir yanıt verdi: “Aradan uzun zaman geçti. Benim Esat ile aramda hiç bir şey olmadı. 

aslisah-alkoclar-burcu-esmersoy.jpg

Onların aralarında olmuş olabilir bu beni ilgilendirmiyor. Sorunun nedenini merak etmedim. Kıskançlık olabilir diye düşünüyorum. Zaten ailemde çok göz önünde olan birisi olduğumu söylüyorlar. İngiltere’ye yerleşeceğim söylentileri ise tamamıyla doğru. Gidiyorum eminim herkes rahat bir nefes verecektir. Özel hayatımla gündem de olmayı kesinlikle istemiyorum.” Ayrıca Aslışah Alkoçlar Burcu Esmersoy ile arkadaşlık yapan tanıdıklarına ikisi arasında tercih yapmasını söylediği iddia ediliyor. 

aslisah-alkoclar-burcu-esmersoy-gerginligi.jpg

Aslışah Alkoçlar Kimdir?

Aslışah Alkoçlar, Gülşah Soydan’ın kızı, Hülya Koçyiğit’in torunudur. Kayak sporunda milli olan Aslışah Alkoçlar, Hakan Sabancı ilişkisi ile gündeme gelmiştir. Alkoçlar ailesi, Gülşah Soydan ve Ender Alkoçlar evliliğinden kurulmuştur. İkili, Gülşah Soydan henüz 18 yaşındayken evlenmiştir. Ablası ise Neslişah Alkoçlar’dır. Annesi hem de babası sosyetenin gözbebeği turizmciler olması sebebiyle tatil yerlerinde sıkça görüntülenen Alkoçlar, böylelikle medyatik bir isim haline gelmiştir. Pek çok ünlü iş adamı ile ilişkileri olmuştur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir