Gündem, İlişkiler

Otomobil İçinde İki Ceset Bulundu

Aksaray’da arabanın içinde öldürülüp bırakılan iki cesed bulundu.Cesetlerden birinin Tuncer Kütük(27)’e diğerinin ise Mediha Akdağ(50)’a ait cesedin araştırmalar sonucunda Şükrü Akdağ(52)’ın yapmasından şüphelenildi ve gözaltına alındı.

Olay,saat 21.00 ‘i gösterirken Kadınhanı ilçesi civarında Konya-Aksaray karayoluna 150 metre uzaklıktaki bir tarlada hasarlı bir otomobilin görülmesiyle başlıdı.68 BM 327 plakalı aracın içinde kanlar içinde yatan iki cansız beden bulundu.Olay yerine hemen jandarma çağırıldı.Sürücü Tuncer Kütük’ün(27) vücuduna isabet eden 2 kurşunla, yanındaki Mediha Akdağ’ın(50) da 3’ü başına olmak üzere 6 kurşunla öldürüldüğü belirlendi.

Tuncer Kütük’ün Konya’dan Aksaray’a giderken otomobilin içinden sosyal medyada canlı yayın yaptığı açıklandı.Kütük,sosyal medyada görüştüğü kişiye “operasyon başarıyla tamamlandı’ demesi dikkat çekti.

Jandarmanın yaptığı araştırma sonucu;Mediha Akdağ ve Şükrü Akdağ’ın iki yıldır boşanmak için davalarının sürdüğü ve ayrı yaşadıkları ortaya çıktı.Olay günü Mediha Akdağ eşyalarını toplayıp sevgilisiyle beraber arabaya yükleyip Aksaray’da tuttukları eve gitmek için yola koyulmuşlardı.Kadının kocasının durumu öğrenip peşlerine düşmesinin ardından takip edildiklerini anlayıp paniğe kapılan Tuncer Kütük direksiyon hakimiyetini kaybedip şarampole düştü.Şükrü Akdağ düştükleri yerde ikisini yakaladı ve önlerini kesip ikisinide tabancasıyla vurarak öldürdü.

Karısını ve karısının sevgilisini öldüren Şükrü Akdağ Konya’da saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı ve Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’na sorgulanmak için götürüldü.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir