Eğlence, Medya

Özcan Deniz Baba Mı Oluyor?

Yaş farkı ilişkiye engel mi? Para her kapıyı açıyor mu? Evlilik dışı çocuk doğal karşılanmalı mı?  tartışmaları devam ederken bir ünlümüzden gelen baba oluyor haberleri ile güne başladık. Kim mi bu ünlü?

Bir dönemler müzik piyasasını kasıp kavurduktan sonra sıraya sinema ve televizyon dünyasını da ekleyip gişe rakamları ve reytingleri altüst eden bir isim o. Kimden bahsettiğimiz çok açık: Özcan Deniz.

Özcan Deniz Baba Oluyor İddiası

İlk evliliğini 1992 de yapan Özcan Deniz gözlerden uzak yaşadığı eşi Handan Deniz’den 2002’de boşanmış 2008-2012 yılları arasında Evim Sensin filminde birlikte rol aldığı Fahriye Evcen ile uzun soluklu bir ilişki yaşamıştır. Yaklaşık 1 yıldır da kendisinden 20 yaş küçük Feyza Aktan ile ilişki yaşamaktadır. Evlenecekleri konuşulan çiftten sürpriz haber geldi ve Feyza Aktan’ın 1,5 aydır hamile olduğu ortaya çıktı. Bu gelişme ile çift nikah tarihlerini öne çekmeye karar verdiği iddia ediliyor.

Özcan Deniz Kimdir?

19 Mayıs 1972 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Özcan Deniz 1989 yılında Almanya’da başladığı müzik çalışmaları ile sanat dünyasına atılmıştır. 1992 yılında Türkiye’de ilk albümü çıkmış fakat bu albümle beklediği çıkışı yakalayamamıştır. 1993 yılında Çıkardığı “Hadi Hadi Meleğim” albümü ile bütün Türkiye’nin tanıdığı biri isim haline gelmiş ve adını starlar arasına yazdırmayı başarmıştır.  2002 yılında Nurgül Yeşilçay ile başrolü paylaştığı Asmalı Konak dizisi ile oyunculuğa müthiş bir başlangıç yapmış ve tüm Türkiye’nin  “Seymen Ağa”sı olmuştur.

Televizyon tarihinin efsaneleri arasına bu karakterle ismini yazdırmıştır. Sinema sektörüne de bu dizinin sinema filmi versiyonu ile sağlam bir giriş yapan Deniz 2011 yılında Deniz Çakır ile başrolünü paylaştığı Ya Sonra filmi ile yönetmenlik koltuğuna da oturmuştur. Artık hem şarkıcı hem oyuncu hem de yönetmen olarak başarılarıyla tanınmaktadır. Şu an da Star TV’de Aslı Enver ile başrolünü paylaştığı İstanbullu Gelin ile izleyicisiyle buluşmaktadır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir