İlişkiler, Yaşam

Partnerinizin Sizden Duymak İsteyeceği İltifatları Sıralıyoruz

İltifatlar partnerler arasında iletişimin ilerlemesini sağlayan bir araçtır. Partnerinle aranda bir kırgınlık olduysa aranı düzeltmek için iltifatlara başvurabilirsin. Fakat hangi iltifatı seçeceğin partnerine göre değişir. Partnerinin hangi iltifattan daha çok hoşlanacağını onu tanıyarak öğrenirsin. Örneğin ; partnerin için güzellik akıllı olmaktan daha önemli ise ona güzelliği ile ilgili iltifatlar etmen daha isabetli olacaktır. Partnerlerin hoşlandığı iltifatlar kadın ve erkek olmalarına göre zaman zaman farklılık gösterebilmektedir.

İçerik Navigasyonu

1 . “Çok Akıllısın, Sana Hayran Kalıyorum”

Akıllı olmak bazı insanlara göre güzel olmaktan çok daha önemlidir. Bu insanlara güzelliği için söylenecek hiç bir iltifat zekasına ve akıllı olmasıyla ilgili söylenecek iltifatların yerini tutmaz. Partnerin için de akıllı olmak önemli ise bu iltifatları kullanabilirsin.

2 . “Çok Şık Giyiniyorsun, Kendine Yakışan Kıyafetleri Çok İyi Biliyorsun”

Güzel giyinebilmek herkeste olan bir özellik değildir. Bunun için partnerinin giyim zevki ile ilgili yapacağın iltifatlar çok önemlidir. Herkes kendine en yakışan kıyafeti tercih edemeyebilir. Bu bir zevk meselesidir. Bu iltifatlar ile partnerinin kendine daha çok güvenmesini sağlayabilirsin.

3 . “Çok Güzel Kokuyorsun, İçime Çekmek İstiyorum”

Kötü kokmak çoğu insanın en çekindiği konulardan biridir. Bunun gereğidir ki insanlar parfüm ya da diğer kokulardan sıkınarak partneri ile buluşmaya özen gösterir. Bu yüzden  kokusu ile ilgili partnerine yapacağın iltifatlar onun çok hoşuna gidecektir.

4 . “Gülüşün Harika, Beni Mest Ediyorsun”

Gülüş ile ilgili iltifatlar daha romantik ve daha samimi olduğu için gülüşü ile ilgili partnerine yaptığın iltifatlar seni bir adım daha öne götürür.

5 . “Senden Çok İyi Anne – Baba Olur”

Çocuk çoğu kişinin hayalidir. Hemen hemen herkes çocuk sahibi olduğunu ve nasıl anne baba olacağını düşünmüştür. Özellikle ciddi bir ilişki istiyorsan partnerine “senden çok iyi anne-baba olur” gibi iltifatlar ile ilişkini daha ciddi bir boyuta taşıyabilirsin.

6 .  “Çok Dürüst Birisin, Sana Güveniyorum”

Güven çok önemli bir konudur. Partnerine ona çok güvendiğini göstererek bu konuyla ilgili “çok dürüst birisin” gibi iltifatlar onun çok hoşuna gidecek ve partnerin kendini çok değerli hissedecektir. Güven meselesi ile ilgili yapacağın iltifatlar partnerin için çoğu iltifatlardan daha önemli olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir