Spor

Passolig Ne Kadar Güven Veriyor?

Geçtiğimiz uygulamaya konulan ve birçok farklı çevre tarafından farklı tepkiler toplayan Passolig uygulaması geçtiğimiz gün oynanan Süper Kupa müsabakası sonrasında tekrar tartışma konusu oldu. Taraftarların sahaya girmesi, yabancı maddelerin stada sokulması ve maç oynandığı esnada bıçağın ekran görüntülerine yansıması tartışmaların fitilini yeniden alevlendirdi.

besiktas.jpgStatlar Passolig Uygulaması Sonrası Ne Kadar Güvenli Hale Geldi?

2017-2018 İlhan Cavcav Sezonunun başlamasına sayılı günler kala Beşiktaş ile Atiker Konyaspor, Samsun’da Süper Kupa için mücadele etti. Dün oynanan karşılaşma sonucunda Süper Kupanın sahibi Atiker Konyaspor oldu. 

super-kupa.jpg

Fakat futbol kadar saha dışı olaylar ve maç sırasında stat içerisinde yaşanan gergin anlar geceye damgasını vurdu. Beşiktaş’ın bulduğu beraberlik golü sonrasında bir taraftarın sahaya girmeye çalışması ve akabinde ekrana yansıyan bıçak görüntüsü akıllarda soru işareti yarattı. Geçtiğimiz yıl uygulanmaya başlayan Passolig kartı ile maçlara girişin ne derece de güvenlik önlemlerinde yeterli olduğu konusunda tekrar tartışmalar başladı.

  1. Passolig Sizce Ne Kadar Güven Veriyor?

    1. Passolig Kartı uygulamasını olumlu buluyorum
    2. Bence gereksiz bir uygulama
    3. Bence gereksiz bir uygulama Bu uygulamanın geliştirilmesi lazım
    4. İlgilenmiyorum
    1 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir