Zengin İçerik

Peşinden Gidilesi 15 Mum Kokusu

Değişik çeşitlerde mum kokuları ile mest olabilirsin. Kokulu mumlar ile olduğun ortamı hoş kokularla doldurarak rahatlayabilirsin. İşte seni rahatlatacak birbirinden hoş 15 mum kokusu :

İçerik Navigasyonu

1 . Çikolata Kokulu Mum

Çikolata kendisine karşı konulamadığı gibi kilo ile sorunları olan insanları zor duruma bırakan bir yiyecektir. Çikolata yemesen bile kokusu ile odanı doldurmak istersen çikolata kokulu mum kullanabilirsin.

2 . Kahve Kokulu Mum

Kahve kokusu ile ortamdaki kötü kokuları bastırarak rahatlamak istersen kahve kokulu mum kullanabilirsin.

3 . Vanilya Kokulu Mum

Vanilya kokusu krem ya da parfümlerde sıklıkla kullanılan bir kokudur. Sen de bu kokuyu olduğun ortamda yaymak istersen vanilya kokulu mumları tercih edebilirsin.

4 . Lavanta Kokulu Mum

Lavanta kokulu mumlar ile bulunduğun ortamı hoş bir koku ile doldurarak rahatlayabilirsin.

5 . Çilek Kokulu Mum

Çilek tadı ve kokusu ile sevilerek yenen bir meyvedir. Evde çilek bulunmadığı zaman çilek kokusunu özlersen çilek kokulu mumlar kullanabilirsin.

6 . Kavun Kokulu Mum

Kavun da tadı ve kokusu ile beğenilerek tüketilen bir meyvedir. Kavun kokusundan hoşlanan biriysen mumlarını kavun kokulu mumlar arasından seçebilirsin.

7 . Yasemin Kokulu Mum

Yasemin kokusu ile ünlü bir bitkidir. Evinde yasemin yetiştiremesen bile yasemin kokusunu evine getirebilirsin. Yasemin kokulu mumlar kullanarak bunu kolayca sağlayabilirsin.

8 . Gül Kokulu Mum

Gül sevilen kokusu ile birçok yerde kullanılmaktadır. Gül kokulu kolonyalar, parfümler, esansların yanı sıra gül kokulu mumlar da kullanabileceğin ürünler arasındadır.

9 . Leylak Kokulu Mum

Leylak kokulu mumlar ile ortamın kokusunu güzelleştirerek zihninin dinlenmesine yardımcı olabilirsin

10 . Çam Kokulu Mum

Betonlaşan şehirler arasında çam kokusunu özlediysen eğer çam kokulu mumlar ile özlemini giderebilirsin.

11 . Defne Kokulu Mum

              Kokulu mumlar arasında sıklıkla tercih edilen kokulardan biri de defne kokulu mumlardır. Sen de hoş bir kokuya sahip olmak için defne kokulu mumları tercih edebilirsin.

12 . Fesleğen Kokulu Mum

Fesleğen kokusu gevşeyerek rahatlamayı sağlayan bir kokudur. Fesleğen kokulu mumlar ile ortamını fesleğen kokusuyla doldurarak rahatlayabilirsin.

13 . Papatya Kokulu Mum

Papatyalar güzel görüntüsünün yanı sıra kokusu ile de beğenilen bir çiçektir. Görüntü oluşturamasan da papatya kokusunu solumak için papatya kokulu mumları kullanabilirsin.

14 . Hanımeli Kokulu Mum

Hanımeli çiçeği mahmur kokusu ile özellikle bayanların parfümlerinde tercih ettiği kokulardandır. Sen de ortamda bu kokuyu yakalamak istiyorsan hanımeli kokulu mumları kullanabilirsin.

15 . Hindistan Cevizi Kokulu Mum

Eğer mum kokuları arasında seçim yapamıyorsan uç bir koku olmayan hindistan cevizi kokusunu seçebilirsin. Hindistan cevizi kokulu mumlar hafif kokusu ile beğenerek kullanacağın mumlardandır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir