Gündem, Haberler

Rasim Ozan Kütahyalı’ya Tepkiler Büyüyor!

Program sırasında sarf ettiği çirkin sözler ile birçok kesimin eleştirisini aldı. Anında sosyal medyanın gündemine oturan Rasim Ozan Kütahyalı binlerce kişi tarafından protesto edildi.

rasim-ozan-kutahyali-ya-bosnaklardan-tepki.jpg

İçerik Navigasyonu

Kütahyalı Beyaz TV’den Nasıl Kovuldu?

Tepkilerin büyümesi ile beraber Kanal yönetiminin Rasim ozan Kütahyalının işine son verdiğini açıklaması ile sunucu Ertem Şener duyuru yaptı. Ertem Şener yaptığı duyuruda; ‘Bu akşam kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda, bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırdık’ dedi. Olayın detaylı açıklamasında ‘Dün akşam kimsenin tasvip etmediği, edemeyeceği büyük bir sıkıntı yaşadık. Tabi bu kimsenin kabul edemeyeceği bir durum oldu. Rasim Ozan Kütahyalı da bu vahim durumdan sonra bir hayli üzüldü, bir hayli sıkıldı. Üzüntüsü gerçekten son derece üst seviyedeydi. Bu bizim için kabul edilemez bir durum oldu. Ben bu kanalda Beyaz TV Spor’un genel direktörüyüm. 6 sezondur buradayım. Boşnak kardeşlerimizin kalbi çok kırıldı. Onlarla etle tırnak gibiyiz. Bu vahim karardan sonra, bu akşam kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Rasim Ozan Kütahyalı bugünden itibaren bizimle olmayacak.’ İfadelerini kullandı.

rok.jpg

Ertem Şener’den, Rasim Ozan İçin Şaşırtıcı Savunma!    

Yaptığı ayrılık açıklaması sonrası sunucu Şener, Kütahyalı için; dış güçlerin Rasim Ozan’a algı operasyonu yaptığını ve onun tüm düşmanlarına bu operasyonun bedelini ödetecek gücü olduğunu belirtti.

Beyaz TV Kanalına Protesto Etmeye Geldiler

Rasim Ozan’ın program sırasında Boşnaklar için kurduğu cümleden sonra büyük bir grup kanal önüne gelerek Kütahyalıyı protesto etti. Gece 23.00 saatleri sırasında İstanbul’da yaşayan Bosnalı grubun televizyon binası önünde toplanarak protesto etmesi ortamında ciddi boyutta kızışmasına yol açtı. Polis ekipleri herhangi bir art niyetli gösteriye karşı protesto sırasında kanal önünde müdahalede bulunmak için hazır bekledi. Beyaz TV’nin yorumcuyu işten kovduğunu açıklaması üzerine protesto etmeye gelen grup kısa bir süre sonra dağıldı.

  1. Rasim Ozan Kütahyalı'nın Sözlerini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?

    1. Sözleri isteyerek sarf ettiğini düşünmüyorum ancak kesinlikle doğru değil
    2. Kesinlikle kovulması doğru bir karar
    3. Şimdiye kadar televizyonda olması hataydı zaten
    4. Fikrim yok
    0 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir