Eğlence, Medya

Rüzgar Erkoçlar ve Tuğba Beyazoğlu Çifti İsyanlarında Haklı Mı?

Sarıyer Bahçeköy’de gerçekleşen nikah töreninden kısa bir süre sonra üzerinden damatlığını çıkarmadan Nişantaşı’nda bir kuyumcuda düğün takılarını nakde çevirirken görüntülenen Erkoçlar ve Beyazoğlu çiftine sosyal medyada çeşitli olumsuz tepkiler verildi. Kendilerini takıları nakde çevirirken görüntüleyen kameramanlara, “Çekmeyin rica ediyorum, kuyumcuya geldik. Daha balayına bile gidemedik.” diyen Erkoçlar, fotoğraflarının çekilmesine önlem olarak kuyumcunun kepenklerinin yarıya kadar kapatılmasını istedi.

ruzgar-erkoclar-evlendi.png

Nikah heyecanının peşi sıra kuyumcuya giden taze evli çifte sosyal medyada son derece olumsuz yorumlar geldi. Gelen olumsuz yorumların üzerine taze gelin Tuğba Beyazoğlu, sosyal medyadan kendilerine kötü yorumlar yapanlara düğün fotoğrafları eşliğinde; “Hey siz boş insanlar. İçleri fesatlık çürümüş kişilikler söylediklerinizi tabii ki kaale almıyoruz. Çünkü siz hiçbir şeysiniz bu hayatta ve öyle de toprağa gireceksiniz. Biz aşkı yaşarken siz yalnızlığınızda boğulacaksınız. Biraz laf sokmak hakkım bence. Gerektiği yerde çok da güzel üslup değiştirip cevap veririm. Dua edin seviyenize inmiyorum. Resimlerimize, mutluluğumuza bakıp siz orada imrenirken biz de bu resim gibi gülmeye devam edeceğiz” şeklinde sitemkar bir mesaj yayınladı. Tuğba Beyazoğlu’nun bu paylaşımında eşiyle ikisinin güldüğü bir nikah fotoğrafını yayınlaması gözlerden kaçmadı. Eşinin yayınladığı bu mesaja Rüzgar Erkoçlar’dan da “Ağzına sağlık canım eşim” mesajı ile bir destek geldi ve çift bu konuda aynı düşüncede olduklarını iletti.

ruzgar-erkoclar-kimdir-1.png

Sosyal medyada, çifte gelen tepkiler genellikle kendilerinin altınlarını bozdurmak için acele ettiği ve aşklarının reklam aşkı olduğu yönünde idi. Rüzgar Erkoçlar’ın sansasyonel bir kişi olması sebebiyle tekrar ekranlara dönmek için bu şekilde haberler ile gündemde kalmaya çalıştığına kadar pek çok şey söylenmişti.

ruzgar-erkoclar-damatligini-cikarmadan-kuyumcuya-gitti.jpg

Ancak eleştirilere kulağını tıkayan Erkoçlar, nişanlısı ile evlilik yolunda geçtiğimiz Şubat ayında ilk adımı atarak nişanlanmış, geçtiğimiz günlerde ise Tuğba Beyazoğlu ile hayatını birleştirmişti.

  1. Peki sizce Rüzgar Erkoçlar ve Tuğba Beyazoğlu Çifti İsyanlarında Haklı mı?

    1. Kesinlikle haklılar. Çok üstlerine gidiliyor.
    2. Bence haklı değiller, düğün biter bitmez kuyumcuya koşmaları hoş olmamış.
    3. Belki maddi problemleri var; gençleri de anlamak lazım.
    4. Bence çok haklılar, kuyumcuya gitmeleri de normal. Altınlarla gezecek değiller ya!
    5 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir