Medya

Rüzgar Erkoçlar’ın Düğün Tarihi Belli Oldu

Ardından diziler,reklamlar ve filmlerde de yer alarak bizlere kendini sevdirdi.

 ’Emret Komutanım’ adlı dizide oynadığında uzun saçlarını kestirmiş, kısa saçlı haliyle ekran karşısına çıkmıştı. E bunun neresinde garip bir durum var diyeceksiniz? Olayın ilginç kısmı asıl burada başlıyor.

ruzgar-erkoclar.jpg

Bir ara gözlerden uzak durarak hayatını sürdürmeye başladığında çoğumuz olmasa bile onu tanıyanlar ‘Ya nerede şimdi bu kız? Ne yapıyordur? vs gibi sorular sormuşuzdur taa ki 2013 yılına gelene kadar.Gündeme birden Nil Erkoçların cinsiyet değiştirme haberi bomba gibi düştü.Avrupa’da olsa bu tarz şeyler çok normal karşılanır ama Türkiye’de bu tip haberlere genelde merakla bakılıyor biliyorsunuz.

ruzgar-erkoclar-kimdir.jpg

2013 yılında vermiş olduğu bir röportajda iki senedir hormon tedavisi gördüğünü,buna bir hazırlık aşaması ekleyip cinsiyetini değiştirdiğini söyledi. Adını da ‘Rüzgar’ olarak değiştirdi.Erkek olarak çektirdiği fotoğraflar da buna eklenince herşey tamamdı.Kendi özeline ait bir takım şeyleri söyledi söylemesine de şimdi bir de bunun’ toplumsal baskı’ evresini yaşamak vardı.Zor haliyle..Dedikodulardan tutun,olumlu olumsuz her türlü eleştiriye kadar varan bir süreç başlamıştı.Kimisi şaşırıp kaldı,kimisi ‘hormon bu, nasıl hissediyorsa öyle yaşasın ‘dedi.İki ayrı zıt kutup oluşmadı değil hani!

ruzgar-erkoclar-dan-kadinlari-kizdiran-sozler.jpg

Herkes bu duruma alışmaya çalışırken,daha sonra özel hayatında yaşadığı bir aşkla tekrar gündeme geldi,bir de buna flört ettiği hatta nişanlandığı haberleri de sosyal medyadan gördük.Şimdi de düğün tarihlerini belirlemişler bile.Haydi hayırlısı diyelim.

  1. Peki siz bu evlilik hakkında ne düşünüyorsunuz?

    1. E olabilir yani!
    2. Şaşırmıştım daha da şaşırdım!
    3. Çekimserim
    4. Hayatta böyle bir şeyi kabul etmem
    7 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir