Sizce, Yaşam

Sadece Çocukluk Aşkıyla Evlenenlerin Anlayabileceği 7 Şey

En saf duygularla kurulmuş aşkın en masum halinin iç ısıtıcı sıcaklığını yaşamış olanlar bile şanslı sayılırken çocukluk aşkıyla evlenenler gerçekten ruh eşini hayatının en erken zamanlarından itibaren bulmuş, şanslı azınlıktandır.

cocukluk-aski.jpg

  1. Birbirinizin her şeyini yıllardır biliyorsunuzdur.

Diğer çiftler eşinin ailesiyle sonradan tanışmışken siz onlarla büyümüşsünüzdür. Çok uzun zamandır aileden sayıldığınızdan yabancılık çekmek gibi bir durum asla söz konusu olmaz.

cocukluk-ask.jpg

  1. Aşkınız olabilecek en sağlam temellere dayanıyordur.

Karşınızdaki insanı sadece o olduğu için sevmişsinizdir bir kere, dahası var mı? Para, pul, dış görünüş, makam, kariyer için değil sadece o olduğu için gönlünüz ona kaymıştır.

  1. Diğer insanların şaşkınlıklarına alışmışsınızdır.

“Bu kadar zaman aynı insanlar sıkılmadın mı ya?” diyenler “Vay be, helal olsun!” Diyenleri takip eder. En sonunda diğer insanların hep saygı duyduğu bir çift olduğunuzu herkes bilir ve bunun huzurunu da hep yaşarsınız. Diğer herkese saygı duymak ve imrenmek düşer.

ask-evliligi.jpg

4.Mucizelere inanırsınız.

Sonuçta kim tahmin ederdi ki o mahallede gördüğünüz gözlüklü bücür çocukla sonunda evli olabileceğinizi? Tabi siz belki daha o zamandan biliyordunuz. Yine de çoğu insanın yıllarca arayıp bulamadığı aşkı erkenden bulup yaşamaya başlamak gerçek bir mucizedir.

  1. Sonsuz güvenirsiniz.

Siz güvenmeyeceksiniz de kim güvenecek yahu? Kaç yıl geçmiş aradan, huyunu suyunu bildiğiniz, hayatının çoğuna şahit olduğunuz insan, eşiniz sonuçta.

  1. Birbirinizi anlarsınız.

 Ne demiş Multitap “Ben anlarım çünkü en iyi ben tanırım seni…” Siz anlamayın birbirinizi de eller mi anlasın? Diğer çiftler “Beni hiç anlamıyorsun Ahmet!” tripleri atıyor olabilir. Siz onu yaklaşık kaç yıl önce bırakmıştınız? Beş mi, on mu?

  1. Bir gün gelir de ayrılırsanız, birbirinizi asla unutamayacağınız kesindir.

Birlikte geçirilmiş yıllar bir elin parmaklarını çoktan geçmiştir. Tüm geçmişiniz, karakterinizin şekillenmesindeki neredeyse en önemli etken, biricik hayallerinizi kurduğunuz yegâne kişi eşinizdir.

  1. Peki siz ne diyorsunuz çocukluk aşkları hakkında?

    1. Keşke benim olsa!
    2. Güzel ama benlik değil.
    3. Saygılar abi…
    4. Bize maşallah demek düşer.
    15 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir