İlişkiler, Sizce

Sadece En İyi Arkadaşınızın Anlayabileceği 7 Şey

Hele ki bazı anlar vardır. Sizi sadece onun anlayabileceği zamanlar olur.

  1. Üzgün olduğunuz

Eğer üzgünseniz en iyi arkadaşınızın gözünden asla kaçmaz. Siz her ne kadar “Yok canım, bir şeyim yok.” Deseniz bile o sizin bir şeye üzgün olduğunuzu anlar. Desteğini vermek için bir an bile düşünmez. İki eli kanda olsa bile yanınıza gelebilir.

dostluk-1.jpg

  1. Aşık olduğunuz

Siz ne kadar inkar ederseniz edin, bir en iyi arkadaş sizin gözünüzden anlar birinden hoşlandığınızı… Size söylemese bile içten içe bilir. Ben zaten biliyordum der. Nasıl birinden hoşlanmış olabileceğinizi biliyordur bir kere. Kitabını yazmıştır bunun.

dostluk-arkadaslik.jpg

  1. Hangi filmi, kitabı, oyunu sevebileceğiniz

Ne kadar uzun zaman geçirilmiş, bir sürü muhabbet yapılmıştır üstüne. Tabi ki biliyordur neyden hoşlandığınızı. “Bunu mutlaka izlemelisin” dediği bir filmin kötü çıkmayacağına eminsinizdir ya da “Bu kitap tam sana göre” diyorsa emin olun haklıdır.

  1. Size hangi kıyafetin yakışacağı

En iyi arkadaşınız aynı zamanda en iyi stil danışmanınız olur bazen. Size neyin yakışacağını, hangi renkleri kullanmanız gerektiğini en iyi o bilir. Ah o birlikte moda bloglarına bakarak geçen saatler…

dostluk-arkadaslik-kardeslik.jpg

  1. Yalnız kalmak istemeniz

Ne zaman sizinle konuşması gerektiğini ve ne zaman kendi halinizde kalmanız gerektiğini biliyordur. Duygu durumlarınızdaki değişiklikleri en iyi anlayabilecek yegane kişi odur. Yalnız kalmak istediğinizde, bunda alınacak bir şey olmadığını bilir.

  1. Ne zaman ona ihtiyacınız olduğu

Birlikte neler neler yaşamışsınızdır. En iyi zamanlarınızı da en kötülerini de görmüştür. Aileniz onunda ailesi gibi olmuştur. Bütün arkadaşlarınız ortaktır neredeyse… Ne zaman ona ihtiyacınız olduğunu anlayacak kadar çok şey geçmiştir başınızda.

  1. Küçük şeylere alınmamak

Moraliniz bozuk olduğunda söylediklerinize takılmamayı öğrenmiştir. En iyi arkadaşınız olması için Snapchatte “En iyi arkadaşlar” kısmına girmesine gerek olmadığı, illa ki “En Sık Görüşülenlerde” olması gerekmediğini bilir. Arkadaşlığınız tüm bunlardan çok daha özeldir.

  1. Peki sizin var mı en yakın arkadaşınız?

    1. Ne arkadaşı, kardeşim o benim.
    2. Var ama en iyi arkadaşım mı bilmiyorum.
    3. En yakın arkadaşı bırak, bir tane arkadaşım olsa yeterdi!
    3 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir