Haberler

Sapkın Büyücüden Akıl Almaz İstek: “Büyünün Etkili Olması İçin Cinsel Şov Yap”

Büyü, dini kitaplarda geçen ve var olduğuna inanılan fiziksel bir etkileme yöntemidir. Ülkemizde de sıkca kullanılan bir durum olan büyü, istenmeyen durumların gelişmesi, aile ve iş hayatının olumsuz yönde gitmesi, ya da birileri hakkında yapılan işlem olarak bilinmektedir. Kimi zaman para ile kimi zaman parasız yapılan bu işlemler gerçek olduğu gibi kendini büyücü, hoca olarak tanıtıpta bu işten dolandırıcılık yapan bir çok insan bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi daha, yeni çıkan haberle beraber internet üzerinden büyü yaptığını iddia ederek kadınlardan para alan sahtekar bir hoca.

sapik-buyucu-hoca.jpg

İnternet Üzerinden Büyü Nedir?

Yapılan haber kaynaklarına göre anlaşıldığı üzere, internet üzerinden facebook, instagram, whatsapp gibi konuşma programları aracılığıyla karşı taraftan belli bir miktar karşılığında veya belli istekler karşılığında büyü ve yöntemlerini göndereceği iddia edilen bir yöntem olarak görünmektedir.

sarlatan-buyucu-insanlari-boyle-kandiriyor.jpg

Olay Nasıl Olmuş?

Evliliği uzun süredir kötü giden kadının evliliğini kurtarma yöntemi olarak belirlediği büyü yöntemi için Facebook aracılığıyla haberdeki sahte hocayla tanışan kadın, ilk önce hocaya 3bin TL değerinde para yollamış ardından, hoca kadına whatsapp aracılığıyla, yöntemleri ve büyüyü göndereceğini fakat göndermeden önce kendisine cinsel şov, çıplak fotoğraflar göndermesini, ve bu gönderdiği görüntülerin sahte hocayı tatmin etmesi gerektiğini söylemiştir. Aksi takdirde büyüyü ve yöntemi göndermeyeceğini, bu işlemi yapmayacağını belirtmiştir. Daha sonra kadın bu durumun sahtekarlık olduğunu anlamış ve savcılığa suç duyurusunda bulunmuştur. Savcılığa suç duyurusunda bulunan kadının ardından yetkililer sahtekar hocayı arama ve yakalama çalışmlarına girmiştir.

sapkin-buyuculer.jpg

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Öncelikle büyünün din açısından günah hatta çok büyük günahlar arasında sayıldığını bilmekte fayda var. Büyü fiziksel açıdan yapan ve yaptıran kişiye belli zararlar getirmekte ve büyünün etkisinden kurtulamamaktadır. Büyü yaptırmadan önce çok araştırmalı eğer buna vicdanen kendinizi hazır hissediyorsanız yaptırmalısınız, aslında yaptırmamanız en hayırlı olanı olacaktır. Ülkemizde bu işle ilgilenip hayatı yolunda olmayan kişiere dua ve muskalarla ücretsiz olarak yardımcı olmakta olan hocalar bulunmakla beraber, insanların zaaflarından ve kötü durumlarından faydalanıp yalan yanlış bilgilerle insanların paralarını alıp, ümitleriyle oynamakta olan bir çok insan bulunmaktadır. Bu kişilere dikkat etmeli ve önlemlerimizi almalıyız.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir