Eğlence, Medya

 Şarkıcı Mustafa Sandal Ve Eşinin Boşanma Haberleri Gündeme Oturdu

Şarkıcı Mustafa Sandal ve eşi Emina Sandal’ın zaman zaman çıkan boşanma haberleri yine gündeme geldi 14 yıllık bir beraberlikleri olan ve iki erkek çocukları bulunan çiftin boşanacakları haberleri son günlerde sık sık konuşulmaya başladı. Bunun üzerine Mustafa Sandal ve Emina Sandal da ayrı ayrı açıklamalarda bulundu.

Mustafa Sandal’ın Açıklaması

Mustafa Sandal’ın yaptığı açıklamada şöyle:

” Çocuklarımın annesi, Kıymetlim Emina Sandal’la yaşadıklarımızı değerlendirme aşamasındayız. Elbette özel hayatımızın bize kalmasını istiyoruz. Bugüne kadar bu hep böyle oldu ve olmaya devam edecek. Para yüzünden kavga iddiaları ve Emina’nın çocuklarını terk edeceği iddiaları asla doğru değil. Bu denli, uzun süreli ilişkide olabileceği gibi bizim de zaman zaman çözme ihtiyacı duyduğumuz sorunlarımız olabiliyor.  Biz bu süreçte sevgili eşimle ailemiz ve çocuklarımız için en doğru kararı vereceğiz. Bu süreçte ailemizin ve iki çocuk annesi değerli eşimin yıpranmaması adına gerekli hassasiyetin  gösterilmesini, özel hayatımızın bize kalmasını rica ediyorum. Bu konuda ki son açıklamam budur.”

Emina Sandal’ın Haberlere Yanıtı

Emina Sandal’ın ile açıklamaları şu şekilde idi:

“Günlerdir hakkımda yazılan yalan yanlış iddialar beni çok üzmektedir. Ben zaten Sırbistan’da kariyeri olan biriyim. Kariyerim adına Türkiye’yi ve çocuklarımı terk edeceğim iddiaları doğru değildir…

Bir anne çocuklarını terk edebilir mi? Ben Sırbistan’da çalışıyorum, zaten işimden ötürü yıllardır  Türkiye’ye ve yurtdışında sürekli gidip geliyorum. Türkiye’de ailemle yaşıyorum çocuklarım nerede mutluysa bir anne olarak orada olmaya devam edeceğim. Türkiye Cumhuriyeti’nin pasaportunu taşıyorum iki vatanım var ve ben bununla gurur duyuyorum. Bugün tekrardan hakkımda çıkan “Para yüzünden kavga ettiler.” söylentisi külliyen,  benimle alakalı çoğu haberden biri gibi, yalan!

Bir de bir kadının dekorasyon sevmesi yuvayı güzel yapması boşanma nedeni nerede oldu, ne zaman suç olmaya başladı?

Merak ediyorum ki sonradan çıkacak olan haberler benim spor yapmam mı olacak.

Evet ben yıllardır ülkemde bir pop yıldızıyım, ama unutulmasın ki ben bir kadınım, anneyim. Herkes gibi saygıyı hak ettiğimi inanıyorum. İleriye dönük aldığım kararlarım sadece ve sadece benimdir… Kimseyi de ilgilendirmez.

Aramızda tek muhabbet müzik güzellik ve aşk olsun… Çünkü sonuçta hepimiz zorluklarla kendimiz mücadele ediyoruz. Bari güzel şeyler paylaşalım. Bu tür açıklamaları hayatımda yapmadım, yapmaktan da hoşlanmıyorum! Ama bunu ilk ve son vurgulayacağım.

Benim tek medyam kendi Instagram sayfam. Burada açıklamadıkça hiçbir suçlamaya inanmamanızı rica ediyorum.

Üzülüyorum, yıpranıyorum. Hepinizden anlayış ve saygı rica ediyorum. Benim sizlere saygı duyduğum gibi… Sevgilerimle…”

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir