Eğlence, Medya

Sedat Doğan’ın Yakınlarından Işın Karaca’ya Sert Sözler!

Sedat Doğan ile 2011 yılında evlenen Işın Karaca, bir çocuk dünyaya getirdikten sonra 2 yıllık zor bir süreç yaşadılar. Daha sonra boşanma kararı aldılar. Ve şuan da çok zor zamanlar geçiren hatta maddi imkânsızlıklar içinde yaşayarak ailesinin gönderdiği para ile hayatını idame ettirmeye çalışan Sedat Doğan yeniden Türkiye’ye dönmek ve çocuğunu görmek istiyor. Ayrıca Doğan’ın ailesi oğullarının bu duruma düşmesinden ötürü Işın Karaca’yı suçluyorlar.

İçerik Navigasyonu

Sedat Doğan Nerede Yaşıyor?

Şuan da Brezilyada sokaklarda yaşayan Sedat Doğan, uzun zamandır ailesi ve çocuğundan uzakta yaşıyor. Doğan ailesi çocuklarını göstermediği için Işın Karacayı suçlu buluyor. 80 yaşından olan Doğanın anneannesi torunu için brezilyada perişan olduğunu bunun için çok çaresiz kaldıklarını dile getirdi. Anneanne Saliha Demir; Işın Karaca için torununun hayatını mahvettiğini eski eşi Esin ile çok güzel evliliği olduğunu söyledi. Esin Övet ile ayrıldıktan sonra Işın ile birliktelik yaşadığını çocuğu olduğunu ve Işın’ın çocuğu hiç göstermediğini ve daha sonra Sedat’ın kötü yola düştüğünü söyledi. Çaresizliğini dile getiren Saliha Demir, çocuğun biran önce gösterilmesini ve babası ile ailesini tanımasını istiyor.

Işın Karaca Telefonlara Çıkmıyor!    

Sedat Doğan’ın anneannesi Işın Karacayı aradıklarını ve telefonlara çıkmadığını söyledi. Mia’nın onlarında çocuğu olduğunu, Mia’yı görmenin kendi haklarını olduğunu ve daha fazla perişan olmak istemediklerini belirtti.

Sedat Doğan, Demet Akalın’ı Dolandırdı Mı?

İddialara göre Sedat Doğan, Demet Akalın’ı dolandırmaya kalkmış. Akalın’ın paylaşımlarına göre Doğan’ın bankaya giderek para almaya çalıştığını ve bundan dolayı polise haber verdiğini ifade etti. Ve daha fazla dolandıramayacağını söyledi. Saliha Demir; Demet Akalın’a seslenerek torunu için açtığı davayı geri çekmesini ve 300-500 TL için değmeyeceğini dile getirdi.

Sedat Doğan’a Babası Neden Yardım Etmiyor?

Sedat Doğan’ın babasının çok zengin olduğu fakat oğluna yardım etmediği iddia ediliyor. Şuan babasının başka bir kadınla evli olduğu, 2 çocuğu olduğunu ve yeni eşinin Sedat’a yardım etmesini engellediği söylendi. Şuanda annesi, halaları ve kuzenleri Sedat’a para gönderiyor. Fakat artık maddi durumlarının yeterli olmadığını beyan ediyorlar. Sedat Doğan’ın babası Vedat Doğan; Işın Karacaya seslenerek torununu görmek istediğini dile getirdi. Sedat’ın ailesi; yakında Türkiye’ye gelip tedavi olarak çocuğunu görmek istediklerini bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir