Medya

Şeyma- Aslışah Düellosu Çok Konuşulur!

Burcu Esmersoy ve Aslışah Alkoçlar’ın kavgasına sosyal medyadan müdahil olan Şubaşı, Aslışah Alkoçlar’ı insragram story’den yaylım ateşine tuttu.

aslisah-alkoclar-ve-seyma-subasi-sosyal-medyada-kapisti.jpeg

Şeyma Şubaşı gezdiği ülkeler,  ‘evleniyorum’ açıklaması ve geçtiğimiz günlerde yaptığı skandal röportajdan sonra şimdi de Aslışah Alkoçlar ile  atışmasıyla magazin sayfalarını dolduruyor.

İkilinin karşı karşıya gelme sebebi ilk olarak Çeşme’de Şubaşı’nın yakın arkadaşı Burcu Esmersoy’un Aslışah Alkoçlar’a orta parmağını göstermesiyle baş gösterdi. Şubaşı Esmersoy’un bu hareketinden sonra Aslışah Alkoçlar’a adeta savaş açarak intasgram storysinde,  “İstanbul’daki işlerimi halledip St. Tropez’de bir evlenip devam edeceğim gezmelerime” notunu paylaştı.

aslisah-alkoclar-ile-seyma-subasi-duellosu.jpg

Aslışah’dan Cevap Gecikmedi

Şeyma Şubaşı’nın gönderisinin ardından ise, Aslışah Alkoçlar ise çektiği kareyi “Psst stalker acaba şu an Instagramımda yaşayıp, uğraşmaya çalışmak yerine başka şeylere yoğun olman gerekmiyor mu? Ne yaparsan yap ben olamayacağını anlayamadın mı? Sevgiler…” mesajı ile yayınladı.

Burcu İddiaları Yalanlamadı

Burcu Esmersoy ise Çeşme’deki olayı yalanlamazken sosyal medya takipçilerinin Aslışah Erkoçlar hakkında yaptığı yorumları tek tek beğendi.

seyma-subasi-aslisah-alkoclar-burcu-esmersoy.jpg

Burcu Aslışah Gerginliği Nasıl Başladı?

Burcu Esmersoy, eski sevgilisi Esat Yontunç’u kaptırdığı sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar’ı Şeyma Subaşı’nın bekarlığa veda partisinde istememişti. O hareketin sebebinin de buna dayandığı tahmin ediliyor. Şeyma Şubaşı ise bu olayda arasından su sızmadığı arkadaşı Burcu Esmersoy’un yanında olarak adeta kavgaya dahil oldu.

Bir Zamanlar Aralarından Su Sızmıyordu

Öte yandan Aslışah ile Şeyma’nın bir zamanlar yakın arkadaş oldukları da biliniyor. Ancak Şeyma’nın yıllar sonra Burcu Esmersoy’la iyi arkadaş olması Esat Yontunç faktöründen dolayı iplerin gerilmesine sebep oldu. İki güzelinde mazisinde aynı adam vardı.

Buzlar Hala Erimemişe Benziyor

Esat Yontunç’un geçtiğimiz aylarda Modacı Hande Gülşen ile dünya evine girmesine rağmen Aslışah ve Burcu’nun aralarındaki buzlar hala erimemişe benziyor. Şeyma ise Burcu Esmersoy  ve Acun Ilıcalı’nın yakın dostu Esat Yontunç’la arkadaşlık ilişkilerine devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir