Zengin İçerik

Şık ve Kullanışlı Bahçe Mobilyası Önerileri

Tik ağacı mobilya ürünleri en çok tercih edilenlerden biridir. Çünkü bu ağaç diğer ağaçlardan farklı olup her mevsime uygunluğu vardır. Tik ağacını daha ayrıntılı bir şekilde anlatacak olur isek iki maddeyle açıklayabiliriz.

  • İçerik Navigasyonu

    Devletin Göz Kulak Olduğu Tik Ağacı

Bu tipteki ağaçları devletten görevli kimseler tarafından bakımı yapılır, yılda bir iki kere tik ağacına özel yağ ile yağlanır ve zamanı gelince de kesilir.

  • Kişinin Göz Kulak Olduğu Tik Ağacı

Kendi imkânlarınla tik ağacı büyütebilir ve bunları keserek bahçende kullanabilirsin. Ayriyeten bu ağaçlar kış hava şartlarında renkleri koyulaşır. Bu koyulaşmasının sebebi ise kendi özelliğinden kaynaklanmaktadır.  Ama yağlanma işlemi ile rahatça düzeltilebilir. Fakat şunu belirtmeliyiz ki:

Bu olay sadece kıştan etkilenen ürünler için geçerli olup aksi halde etkilenmeyen ağaçlar için hiçbir müdahaleye gerek kalmadan ürünleri kullanabilirsin.

  • Akasya Ağacı ile Yapılan Mobilya Takımı

Akasya ağacı mobilya, bakımı kolay olmayan bir modeldir.  Çünkü kendisi su geçirebildiğinden hemen sıkıntı çıkarabilmektedir. Bu yüzden bu ağacı kullanacak isen yağmur ve çamurdan etkilenmeyecek bir yerde kullanmanı tavsiye ederiz.

  • Plastik  Mobilya Takımı

Herkes gerçek ağaç ile oluşan mobilya takımlarını sever ama kimisi sudan kimisi de soğuktan bazı sıkıntılar çıkarabiliyor. Bu yüz den fazla uğraşmaman için sana plastik mobilya takımını öneririz. Her ne kadar orijinali kadar zevkli ve güzel olmamasına rağmen orijinalinin kullanımı zor olduğundan seçebilir ve kullanabilirsin. Zaten bu takımı kullananlar genellikle bakım işleri ile uğraşmamak isteyenlerdir. Ayrıca fiyat olarak ta orijinallerine göre daha uygundur.

  • Bambu Ağacı İle Yapılan Mobilya Takımı

Her zaman tercih edilen ağaçlardan biri olan bambu ağacı rattan olarak da bilinmekle beraber iki isim taşımaktadır. Fakat halkımız en çok bambu ile tanır.

Bambu Ağacının Özellikleri

Bambu ağacının kendisine göre bazı ayrıcalıklı özellikleri vardır. Başta belirtmemiz gereken konulardan biri bu ağacın

  • Plastik Bambu Ağacı
  • Doğal Bambu Ağacı

olmak üzere iki çeşidi bulunmaktadır. Çoğu kimse plastik olan çeşidini sevmez ama bambu mobilya bakımı zor olduğundan kullananlar da vardır.

Bir Düşünce “Şık ve Kullanışlı Bahçe Mobilyası Önerileri

  1. BahisMuhammed dedi ki:

    Orijinal almak her zaman iyi bence

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir