Haberler, Spor

Sizce Arda Turan Futbol Kariyerine Nerede Devam Etmeli?

Dünyanın en büyük futbol kulüplerinden biri olan Barcelona’ya 2015 yılında 41 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Arda Turan, Barça’nın gözden çıkardığı dört oyuncudan biri.

Bu sezon hiçbir maçta forma giyemeyen, çok büyük umutlarla Barcelona takımına transfer olan ancak umduğu başarıyı yakalayamayan Arda Turan’ın ocak ayında gitmesi isteniyor. Barcelona Teknik Direktörü Erneste Valverde’nin takımında köklü değişiklikler yapması bekleniyor.

 

barcelona-transfer-haberleri.png

Barcelona’dan gidecekler arasında Arda’da var

Dünya futbol yıldızlarının forma giydiği Barcelona takımının deneyimli Teknik Direktörü Valverde’nin, 4 oyuncuya kadro planlamasında olmadıklarını ve kendilerine kış transfer sezonunda yeni futbol kulübü bulmaları gerektiğini söylediği belirtildi. İşte o dört  oyuncu:

andre-gomes-barcelona-transfer.jpg

Andre Gomes : Portekiz Milli Takımı’na da oynayan oyuncu yaz transferinin sonuna kadar Totenham ile görüşmüştü. Philippe Coutinho’nun Barcelona’ya transferi olumsuz olunca Gomes de Totenham’a gitmeyerek takımda kalmıştı. Juventus başta olmak üzere İngiltere Premier Lig kulüpleri ve Gomes’le yakından ilgileniyor. Barcelona takımı ise Gomes’in transferi için en az 30 milyon Euro talep ediyor.

Aleix Vidal : Barcelona’ya Arda Turan ile aynı zamanlarda transfer olan oyuncu, kendisinden beklenen performansı yerine getiremediğinden ocak ayında gitmesi istenen oyuncular arasında yer alıyor.

Thomaz Vermealen : Ernesto Valverde’nin beğendiği oyuncular arasında yer alan başarılı savunmacı Vermealen Samuel Umtiti, Gerard Pique gibi zorlu stoperlere rağmen şansını zorluyor. Vermealen’in gitmesinde ısrarcı olunmayacağı, ancak oyuncunun Dünya Kupası’nda oynamak için başka bir takıma gitmek istediği belirtiliyor.

arda-turan-2.jpg

Arda Gidecek Mi?

30 yaşındaki milli futbolcumuz Arda Turan, Barcelona’ya transfer olduğunda, Türkiye’de ve dünyada çok konuşulmuştu. 

Ne yazık ki Arda Turan beklenen performansı gösteremedi. Bu sezon da forma giyemeyen Arda Turan Valverde’nin planladığı yeni kadroda yer almıyor. Yaz transfer sezonunda Barcelona Arda’yı Galatasaray’a göndermeye sıcak bakmıştı ancak milli futbolcu Barcelona’da kaldı. Türkiye ve Çin’deki bazı futbol kulüplerinin ilgilendiği yıldız futbolcunun kış dönemi transfer sezonunda gitmesi bekleniyor.

  1. Sizce Arda Turan Futbol Kariyerine Nerede Devam Etmeli?

    1. Kesinlikle Barcelona'da kalmalı ve performansını yükseltmeli
    2. Yuvaya dönmeli, Galatasaray'da top koşturmalı
    3. Kesinlikle Galatasaray olmamalı ancak başka Türk takımları olabilir
    4. Şansını Çin gibi ülkelerde deneyebilir
    5 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir