Gündem

Sizce Itır Esen’in Miss Turkey Birinciliğinin Elinden Alınma Gerekçesi Doğru Mu?

Gerekçe olarak, Esen’in 15 Temmuz şehitleriyle ilgili yaptığı Twitter paylaşımı gösterildi.Tacı geri alınan Esen, tepki olarak yarışmaya ait tüm fotoğraflarını internetten kaldırdı. Ayrıca Twitter hesabından bir açıklama yapan güzel, “hiçbir siyasi amaç gütmüyorum” dedi.

miss-turkey-guzeli-itir-esen.jpeg

Miss Turkey basın ofisinin yaptığı yazılı açıklamada, Miss Turkey Başkanı Can Sandıkçıoğlu’nun görüşlerine yer verildi. Sandıkçıoğlu organizasyonun asli amacının Türkiye’yi dünyaya tanıtmak olduğunu, bu tip bir paylaşımın asla kabul edilemeyeceğini ve bu sebeple Itır Esen’in birincilik tacının geri alındığını belirtti.

itir-esen-miss-turkey-taci-geri-alindi.jpg

Esen’in tacının geri alınması ile yarışmanın ikincisi Aslı Sümen birinci, üçüncü sırada olan Pınar Tartan ikinci, dördüncü Yasemin Çoklar ise üçüncü tayin edildi. Açıklanan yeni sıralamaya göre; Aslı Sümen Çin Halk Cumhuriyeti’nde düzenlenecek olan Miss World yarışmasında, Pınar Tartan ABD’de düzenlenecek olan Miss Universe yarışmasında ve Yasemin Çoklar ise Polonya’da düzenlenecek olan Miss Supranational yarışmasında ülkemizi temsil edecekler.

Güzel Manken Miss Turkey Yarışmasına Ait Tüm Fotoğraflarını Sildi Ve Açıklamada Bulundu

Gelişmeler karşısında tepkisini yarışmaya ait tüm fotoğraflarını kendine ait sosyal medya hesabından silerek gösteren Itır Esen, daha sonra konuyla ilgili uzunca bir açıklamada bulundu. Esen hesabından yaptığı açıklamada, söz konusu tweet’in muayyen gününde dikkatsizce yapılan bir paylaşım olduğunu, hiçbir siyasi anlam içermediğini belirtti. Yanlış anlaşıldığını söyleyen güzel manken, Türk halkında özür diledi.

itir-esen-in-olay-yaratan-twiti.png

Itır Esen Kimdir?

Yeşilçam’ın güzel aktrislerinden Itır Esen’in aynı adı taşıyan yeğeni güzel manken, İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliğinde 1. sınıf öğrencisi. Ayrıca ünlü modacıların tasarımlarında modellik yapıyor. Esen bugüne kadar Özgür Masur, Zeynep Tosun, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan, Meltem Özbek gibi ünlü tasarımcıların defilelerinde boy gösterdi.

  1. Sizce Itır Esen’in Miss Turkey birinciliğinin elinden alınma gerekçesi doğru mudur?

    1. Kesinlikle doğru! Kimse 15 Temmuz şehitleri üzerinden espri yapamaz!
    2. Bence çok abartılmış, ortada yanlış bir şey yok
    3. Verilen hak hiçbir gerekçeyle geri alınmaz
    4. İlgilenmiyorum
    139 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir