Eğlence

Soğukla Savaş: Erkek Bot Modelleri

Moda kavramı genellikle kadınlarla iç içe geçmiş olsa da her yıl modada erkek parçalarının arttığını görebiliriz. Sonbahar/ kış kreasyonları, ilkbahar/ yaz kreasyonları derken erkeklerin de adeta “bizde buradayız ” dediğini duyar gibiyiz. Erkek modasının yavaş sonbahar/ kış kıyafetleriyle alışveriş reyonlarında yerini almaya başladığını görüyoruz. Malum sonbaharla birlikte kış da yüzünü göstermeye başladı. Her sonbahar ve kış mevsiminde tercih ettiğimiz yegâne ayakkabı türü de botlar. Soğuk havalara adeta meydan okuyan bu bot modelleri ile kış günleri artık daha sıcak.

Soğuklarla Savaşın Temsilcisi Erkek Bot Modelleri Hakkında Biraz Konuşmaya Ne Dersiniz?

Cat tarzıyla spor tarzınızı soğuk havada da devam ettirmek sizin elinizde. Genellikle erkekler tarafından sevilen bu bot tarzında tarçın, taba, siyah, turuncu tonlarının tercih edildiğini söyleyebiliriz. Soğuk kış günlerinde bile spor tazını korumak isteyen bayların sevdiği bu modelde spor kombinlerin altına veya bir Jean pantolon ile bile çok yakıştığını söyleyebiliriz. Üstelik bu bot modelinde ki iç kısmının yapısı ile soğuğa meydan okuyacaksınız.

Postallar İle Tarzınızı Yansıtın

Son yıllarda kadın kışlık ayakkabı bot türünde gördüğümüz postallar erkek modasında da hakim diyebiliriz. Genellikle salaş ve cool bir görünümün altına çizen bir parça olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca son yıllarda var olan askeri modası ile oldukça güzel bir imaj çiziyor postal tarzında olan bot modelleri.

Klasik Tarzını Soğuk Havalara Rağmen Korumak Çok Basit!

Genellikle klasik tarzını benimsemiş olan baylar veya iş hayatında olan bayların oldukça tercih ettiği bir bot modeli diyebiliriz bahsedecek olduğumuz bot modelinin. Bu bot modelinde onu uzun gelirken hiçbir detayının olmadığını ve ayak bileğinde biten bir yapısı olmakta. Genellikle hiçbir detayını olmayan bu botlarda bazı değişiklikler de olabiliyor. Örnek verecek olursak eğer ayakkabının bilek kısmının başladığı nokta da olan bir toka ile model farklılaştırması yapılabiliyor. Takım elbisenin altına ya da klasik giyim casual bir tarz da bile oldukça yakışacak olan bu bot modeli ile soğuk havalara meydan okuyabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir