Haberler, Siyaset

Şok İddia: ‘Melih Gökçek Direnç Gösteremeyecek’

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek‘in istifası konusu günlerdir yerel basının konusu. İstifa konusunda direndiği iddia edilen Melih Gökçe hakkında Gazeteci Deniz Gürel Konuştu. ‘ Herhangi bir direnç yok istifa kesin.’

CNN Türk de yayınlanan Gece Görüşü programına telefon ile bağlanan Hürriyet Ankara Gazetesi haber koordinatörü Deniz Gürel, ‘Melih Gökçek tarafından herhangi bir direnç yok istifanın kesin yakında kararını açıklayacak’ şeklinde konuştu.

Deniz Gürel ‘ Tarih bilinmezliği vardı. Daha önce belediyedeki kaynaklardan Melih Gökçek’in Kendi şahsi eşyalarını topladığına dair haber yapmıştık. Aynı zamanda üstü düzey çalışanlarda istifa için hazırlıklarını tamamladı. Herhangi bir direnç yok. istifa yakında.’ olarak konuştu.

Bursa Belediyesi İstifa edecek mi ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha önceden yapmış olduğu konuşmalarda belirli belediyelerin istifasını istemişti. İlk olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş daha sonra da düzce belediye başkanı ve Niğde belediye başkanlarının istifaları geldi. Gelen belediye kaynaklarına göre Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise direniyor.

Balıkesir’den istifa sinyalleri

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ise bugün yaptığı açılış konuşmasında ‘Vefa da var Veda da’ diye konuşarak istifa sinyallerini verdir.

Konuşmasının devamında “Hayır bildiğimiz işlerde şer şer bildiğimiz işlede hayır vardır. Ne mutlu bu kubbede hoş seda bırakanlara. Yaptığımız işlerde süreklilik var, insanlar iş bekliyor. Koltuğu bırakmamak için fidan dikmiyoruz. Bu işin içerisinde vefa da var veda da var. Allah’tan hayırlısını niyaz etmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir