Moda

Son Dönemin Yükselen Trendlerini Gözler Önüne Seren 6 Sokak Modası Tarzı

Sokaklarda, birbirinden bakımlı, şık ve tarz insanları görebileceğimiz sokak modası akımı ile hem kadın hem de erkek için çok fazla renk, desen ve çeşitte parçalar sergilenmektedir. Bu yıl,özellikle son dönemlerde herkes tarafından beğenilen, takdir edilen ve instagram gibi sosyal medya mecralarında sıklıkla gördüğümüz sokak modası tarzlarından kendine en yakın bulduğunu seçerek sen de bu akıma kapılabilirsin.

spor-sikligin-anahtari-kolej-ceket-modelleri.jpg

  • 1) Kolej Ceketleri

 Bu ceketler zaten modaydı, sıklıkla ünlülerin bile günlük yaşamlarında görebiliyorduk. Ancak şimdi her türlü spor ve büyük beden ceketlerin yaygın bir şekilde kullanılmaya başlandığı bu dönemde daha bir popüler oldu. Özellikle ünlü pop sanatçısı Hadise de son klibinde bu ceketlerden bir tane giymiştir.

  • 2) Bol Pantolonlar

Bol pantolonlar bu yıl çok revaçta. Kimisi upuzun paçaları ile yerleri süpürürken kimisi ise bilekten kısa ama geniş paçaları ile kendini gösteriyor. Bu pantolonları topuklu ayakkabılar ve göbeği açıkta bırakacak büstiyerlerle kombinleyen kadınların sayısı azımsanacak ölçüde değil.

sokak-modasi.jpg

  • 3) Büyük Beden Takımlar

Geçtiğimiz yıl büyük beden kot pantolonları, boyfriend jeansler, mommy jeansler konuşulurken bu yıl büyük beden takım elbiseler kullanılır oldu. Annelerimizin 80’lerden kalma vatkalı takım elbiselerini keşke atmasalardı diye düşündürmüyor değil. Özellikle kadınların, bellerine bir kemer bağlayarak kombinlediği farklı renk ve desenlerde takım elbiseler bu yılın sokak modasını yansıyan önemli parçalardan.

sokak-modasi-2017.jpg

  • 4) Retro Spor Ayakkabılar

90’lı yıllarda sıklıkla gördüğümüz, herkesin ayağında olan kaba, kocaman ve şekilsiz spor ayakkabıları geri döndü ve herkesin ayağında en az bir kere görülene dek popülaritesinin tekrar rafa kaldırılacağı zannedilmiyor.

  • 5) Uzun İnce Ceketler

Bu ceketler özellikle ilkbahar ve sonbahar aylarında yani mevsimlik olarak çok tercih ediliyor. Bu sonbahar, tişört ve kotun üzerine geçirilen bu uzun ceketlerden her yerde görüleceği düşünülüyor.

  • 6) Kırmızı Renk

Her daim sevilen renk olan kırmızı, özellikle bu kış da sokaklarda hem kadın, hem de erkek kıyafetlerinde kendine yer bulacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir