Eğlence, Medya

Sosyal Medya Bunu Konuşuyor! Bade İşçil’e Ne Oldu?

Başrollerde Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in de oynadığı Kuzey Güney dizisinde rol alarak iyi bir hayran kitlesi oluşturan Bade İşcil evlendikten sonra dizi oyunculuğuna ara vermişti. Zorlu bir evlilik sürecinin ardından ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisiyle yeniden ekranlara geri döndü.

Bade İşcil’den Yeni Bir Karakter Doğdu!

Yeni dizisinde ‘Pelin’ karakteri ile ekran başına çıkan Bade İşcil’in oynadığı dizide Gökçe Bahadır, Tülin Özen ve Aslıhan Gürbüz başrolleri paylaşıyor. Gösterdiği performans ile iyice kilo veren İşcil,  sosyal medyada çokça konuşulmaya başlandı. Bir yıl içinde tam 7 kilo vererek 50 kiloya düşen İşcil’e enteresan yorumlar yapıldı. Yapılan yorumlar şu şekilde;

  • ‘Bade İşcil zayıflığı diye bir şey var artık! Kimse bu kadar zayıf olmamalı’
  • ‘Sen ne güzeldin neden bu kadar zayıflar ki bir insan?’
  • ‘Sana ne olmuş öyle! Azıcık kilo al etini giymemişsin gibi!’
  • ‘İnce belli çay bardağı, Bade’nin yanında kalın kaldı… Fark ettiniz mi?’
  • ‘Tövbe estağfurullah Bade sana ne oldu öyle?’
  • ‘Starda bir dizide bade İşçil var, Ne olmuş ona öyle anoreksiya mı olmuş?’
  • ‘Bade işçil lütfen kilo alsın, iskeletten hallice. Güzelim kadın çirkinleşmiş.’
  • Bade işcil’in zayıflığı nasıl bir zayıflık öyle?’

Bade İşcil Şimdiye Kadar Hangi Dizilerde Oynadı?

İstanbul’da hayata gelen ve Yeditepe Üniversitesi Moda Tasarım Bölümünden mezun olan Bade İşcil, ilk defa 2007 yılında Cine5’te yayınlanan ‘Metropol Cafe’ adından komedi dizisinde oynadı. 2009 yılında büyük bir patlama patlama yapan yapımcılığını ay yapımın üstlendiği Başrolde Kenan İmirzalıoğlu’nun oynadığı ‘Ezel’ dizisinde rol aldı. Burada Ezel’in yanında duran Şebnem karakterini canlandırdı. 2011’de Ezel dizisinin bitmesinden sonra Kıvanç Tatlıtuğ’un başrol aldığı ‘Kuzey Güney’ dizisinde rol aldı. Şuan ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinde ayrıca verdiği kilolar ile hayranlarını şaşkınlık içerisinde izlettiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir