Medya

Survivor Nagihan’ın Başına Talih Kuşu Kondu

Katıldığı Survivor yarışmasından sonra inanılmaz değişimiyle görenleri şaşırtıyor. Yarışmanın en sert ve en hırslı yarışmacılarından biri olan ve ada yaşantısı bitmesine rağmen hala gündemden adını sildirmeyen Nagihan Karadere, zorlu ada şartlarını atlattıktan sonra saçlarını uzattı ve bakıma girerek rengini daha da açtırdı.

nagihan-karadere.jpeg

Ayrıca 2016 yılında Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survıvor yarışmasıyla dünyaya ismini duyuran Karadere, oyunculuğa da büyük ilgi duyuyor ve dünyaca ünlü Hollywood yolunda emin adımlarla ilerliyor. Nagihan Karadere, “Ah Be İstanbul” filmiyle sinema dünyasına adım atan milli atlet, Ramiz Özbay ve Varol Porsemay’ın sahibi olduğu Hollywood Prodüksiyon’un misafiri olarak Hollanda’ya gitti. Filmin yönetmenliğini ise Salar Zarza’nın yaptığı “Out for Vengeance” filminde oynayan Nagihan Karadere, Amsterdam’da film için düzenlenen bir organizasyona katıldı.

nagihan-karadere-kim.jpeg

Nagihan Karadere katıldığı davette Pamela Anderson, Mishael Lopes Cardozo, Michael Madsen, Michael Dudikoff gibi ünlü Hollywood yıldızları ile bir araya geldi ve onlarla beraber kameralara poz verdi. Fransız bir film yapımcısı olan Don Clovis’ten  Hollywood’da çekilecek olan “Viking” adlı filmde oynaması için teklif aldığını açıklayan 33 yaşındaki milli atlet Nagihan Karadere, “Oyunculuk mesleğide en az spor kadar displin isteyen bir iştir bana göre. Uluslararası bir başarıya ulaşmak adına Los  Angeles’ta oyunculuk derslerine başlamaya karar verdim. Teklifleri ise en kısa zamanda değerlendirmeyi düşünüyorum.” dedi. Tekliflerin sonucunda bir hafta süresince Amerikan Ninja filmleri ile ekranlarda tanınan 80’li yılların ünlü aktörü Michael Dudikoff’tan oyunculuk dersi aldı.

nagihan-karadere-yasi.jpg

 Ayrıca geçen günlerde yarışma sırasında çıplak fotoğrafları ortaya çıkmış, kocası tarafından aldatılmış ve yarışmanın hemen ardından ise eşiyle boşanma kararı almıştı. Hayranları tarafından yakından takip edilen Nagihan Karadere’nin boşandıktan sonra göğüs ve dudak estetiği yaptırdığı ortaya çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir