Kadın, Yaşam

Tarz Gelinler için Son Moda Gelin Buketi Trendleri

Düğününüz için tüm detayları ince ince ele aldınız, gelinliğiniz ile duvağınızı seçtiniz ve her şey hazır… mı zannediyorsunuz? Elbette hiçbir şey hazır değil. Henüz gelin buketi seçimi yapmadınız!

Gelin buketiniz, gelinliğinizin en önemli aksesuarıdır bu nedenle en çok önem verilmesi gereken detaylardan bir tanesidir. Gelin buketi aynı zamanda düğün temasıyla da yakından ilgilidir ve hatta, damat için gerekli olan detayları da belirleyici rolü bulunmaktadır.

Peki, gelin buketi modelleri arasından nasıl seçim yapacaksınız? Birbirinden harika bu çiçekler arasından hangisini tercih edeceksiniz? Sadece gül mü kullanmalısınız yoksa rengarenk bir buket mi? Karar veremeyenlerdenseniz eğer sizin için hazırladığımız önerilere bir göz atabilirsiniz.

Gelinlik ve Gelin Buketi Arasındaki İnce Bağlantı

Gelinliğiniz nasıl bir model? Dantel ya da nakış kaplamalı bir modele mi sahipsiniz? O halde gelinliğinizin dantelli ya da nakışlı kumaşından bir parçayı aldığınız gibi bir buket tasarımcısına koşun. Bir de hayalinizde bir buket modeli varsa eğer işiniz daha kolay demektir. Bunun yanı sıra yine gelinliğinizde taş, inci, kuşak gibi detaylar varsa eğer bu detayları da buketinize eklettirmeniz mümkün. Güllerin arasına iliştirilmiş beyaz incileri ya da değerli taşları bir düşünün… Sizce de güzel olmaz mıydı?

Düğün Teması ve Gelin Buketi Arasındaki İnce Bağlantı

Düğününüzü nerede yapmayı planlıyorsunuz? Düğün salonunda, kumsalda, havuz başında ya da kırda… Düğününüzü nerede yaptığınız bu noktada çok önemli çünkü gelin buketinizi de bu temaya uygun bir şekilde tasarlatabilirsiniz. Kırda gerçekleşen bir düğünde kır çiçeklerinin olduğu bir buket, havuz başında zarif bir gül demeti, kumsalda bir zambak demeti…

Kendiniz için yaptırdığınız gelin buketinin içerisinde kullanılan çiçekten kullanarak başta damat olmak üzere ailenizin diğer erkek bireyleri için yaka buketleri ve ailenizin kadın bireyleri için de bilek buketi yaptırabilirsiniz. Bunun dışında yine düğününüzü yaptığınız mekana aynı çiçeklerden kullanarak aksesuarlar oluşturabilirsiniz.

Saç Modeliniz ve Gelin Buketi Arasındaki İnce Bağlantı

Saç modelinizin gelin buketiyle ne alakası olduğunu soruyor ve gelin buketinizin saç modelinizle hiçbir alakası olmadığını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Eğer toplu bir modelse saçınız, gelin buketinizi saçınızın tam aksine sarkıtlı bir model yaptırabilirsiniz. Gelin buketinizde kullandığınız çiçekleri, saç modelinizde kullanabilirsiniz. Saç modeliniz açık bir modelse eğer çiçekleri saçlarınızın arasında bir detay olarak yakalayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir