Medya, Sizce

Tezgahtarlıktan, Magazin Dünyasının Renkli Hayatına…. Sedat Doğan’ın Tükeniş Hikayesi…

Orta sınıf bir ailenin çocuğu olarak büyüyüp dünyaca ünlü şarkıcıların kliplerini çekecek kadar magazin dünyasınına hızlı giriş yapan Sedat Doğan’dan bahsediyoruz. Evlenmeden önce Galata’da tezgahtarlık yaptığını söylememize gerek yok. zor geçlik yıllarından ünlülerin dünyasına giren, ilk evliğini gazeteci Esin Övet ile yapan daha sonrasında da, Işın Karaca ile evlenen Sedat Doğan evliliği güzel giderken hayatı birden verilen boşanma kararıyla yıkıldı. Git gide zor durumda kalan ünlü fotoğrafçı soluğu Bezilya’da aldı.

unluleri-dolandiran-sedat-dogan.jpg

Brezilya’ya yeni bir hayat kurmak için gitti eski fotoğrafçı ve yönetmen Sedat Doğan. Orada fotoğrafçılık yapmaya başladı sörfçülerin fotoğraflarını çekti ama olmadı. İstanbul’da olduğundan daha fazla zorluklar çekti Brezilya’da. Aç kaldı, bazen sokaklarda yattı, soyuldu yeri geldi günlerce yıkanamadığını söyledi. Bu halinden kurtulmak için kolay olay yöntemi seçti ve bi alışveriş merkezinde çaldığı kredi kartlarını kullanmaya çalışırken yakalandı. Önümde 4 seçenek vardı bu 3. süydü diyerek kendini savumayı bile reddetti. 4. seçeneği düşünmek bile istemiyoruz elbetteki. 

unluleri-dolandirdigi-iddia-edilen-sedat-dogan-brezilya-hirsizlik-yapiyor.jpg

Arkadaşları, dostları hatta ailesi bile öz çocuklarının bu halini görüp hiçbir şey yapmıyor. Yıllarca ünlülerin renkli dünyasında boy gösteren rastalı renkli insan nerden bilirdi bu dünyanın onun sonu olacağını.

unluleri-dolandirdigi-iddia-edilen-sedat-dogan-brezilya-da-yakalandi.jpeg

 Demet Akalın gibi pop müziğin yıldızlarının kliplerini, fotoğraflarını çekmişti zamanında. Sedat Doğan’ın birde Işın Karacadan Mia adı bir kız çocukları olmuştu. Ancak ne kurduğu aile ne işi ne kızı kötü alışkanlıklarına ve borçlanmalarına engel olamadı. Önce güvenirliliğini, ailesini en sonda işini kaybetti. Hatta aldığı borcu ödemediği için Demet Akalın ile davalık bile olmuş günlerce gündemde kalmıştı. Işın Karaca kızını göstermeyince hayat iyice zorlaşmıştı onun için. 

Bundan sonra ne olur bilinmez ama umarım en kısa sürede kendini toparlar. 

  1. Sizce Sedat Doğan'a ne olur?

    1. Düzelir abi ya hepimizin başından geçiyor böyle şeyler
    2. Düzelmez artık böyle gelmiş böyle gider
    3. Cezaevinde çürüyüp gidecek çıkarsa yine hırsızlık yapar
    4. Yakında intihar haberi almasak bari
    4 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir