Gündem, Haberler

Trabzon’a Golf Sahası Yapılmasını Nasıl Değerlendiriyorsunuz?

Turist çekmek amaçlı ilçeye deniz doldurarak 650 dönümlük alan üzerine 18 çukurlu golf sahası yapılması planlanlanıyor.

trabzon-a-golf-sahasi-yapilacak.jpg

İçerik Navigasyonu

 Deniz Doldurularak Golf Sahası İnşa Edilecek

Trabzon’un Yomra ilçesine deniz doldurularak 650 dönüm alan üzerine 18 çukurlu golf sahası yapılması planlanıyor. Trabzon’un  Yomra  ilçesi belediye başkanı İbrahim Sarıoğlu körfez ülkelerinden turistlerin bölgeye çekilmesi için golf sahasının yapılması gerekliliğini belirtti.

5 Milyon TL Harcanacak

Trabzon’un Yomra İlçesine deniz doldurularak 650 dönüm üzerine yapılması planlanan golf sahası için 2018 yılında çalışmaların başlayacağı ve iki yıl içinde golf sahasının inşa edileceği söyleniyor. İki yıl içinde deniz doldurularak 18 çukurlu golf sahasının oluşturulması için 5 milyon TL’nin harcanacağı söylendi.

trabzon-a-golf-sahasi-geliyor.jpg

İki Yıl İçinde Tamamlanacak

Trabzon’un Yomra ilçesine yapılması planlanan golf sahasının iki yıl içinde tamamlanması düşünülüyor. Deniz doldurularak 650 dönüm üzerine 18 çukurlu golf sahası yapılması planlanırken golf sahasının yapılma amaçlarından bir tanesi de ilçe halkının golf sporuna yetenekli olduğunun düşünülmesi yer alırken diğer bir neden olarak ise ilçeye arap turistlerin çekilmesinin planlandığı öne sürülüyor.

Belediye Başkanı İbrahim Sarıoğlu’nun Açıklamaları Dikkat Çekti

Trabzon’un yomra ilçesi belediye başkanı İbrahim Sarıoğlu ilçesine golf sahasına getireceğini açıkladıktan sonra ilçe halkının golfe meraklı ve yetenekli olduğunu dile getirdi. Ayrıca Trabzon Yomra ilçesi Belediye Başkanı İbrahim Sarıoğlu “Golf ata sporumuzdur.” dedi.  Belediye başkanı İbrahim Sarıoğlu’nun açıklamaları bir çok kişi tarafından eleştirildi. Twitter üzerinden kullanıcıların belediye başkanın açıklamalarına karşı yaptıkları yorumlar da çektim bir çok kişi bu kadar para harcanarak büyük bir golf sahasının ilçeye gelmesini espirili bir dille eleştirdi.

  1. Siz Trabzon’a Gol Sayısı Yapılmasını Nasıl Değerlendiriyorsunuz?

    1. Hiç mantıklı değil. Bu yatırım çok daha gerçekçi projelere yapılabilirdi
    2. Çok yenilikçi bir fikir. Halk bu sporu sevebilir, ilçe daha fazla turist çekebilir
    3. Fikrim yok.
    3 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir