Haberler, Sizce

Trump Şeklinde Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi!

Söz konusu uyuşturucu hapların bir yüzünde ABD başkanı Donalt Trump’ın yüzü varken diğer yüzünde de adı yazıyordu. Hapların Hollanda’dan geldiği bildirildi. Olayla ilgili olarak aracı kullanan baba ve yanındaki oğlu gözaltına alındı. Bu arada hapların değerinin yaklaşık 46 bin dolar olduğu belirtildi. 

1802167-gn8A2f.jpg

Hapların Hollanda’dan gelmesi pek şaşırtıcı değil. Çünkü bilindiği üzere Hollanda esrar satışına yasal bir altyapı getirmiş olan ilk ülke. Hatta geçtiğimiz yıllarda ectasy satışının serbest olması yönünde bir kampanya da yürütülmüştü. Hollanda bu kötü ününden dolayı ülkemizde de özellikle o ülkeden gelen kişi ve eşyalara karşı daha dikkatli davranılan bir konumda. Tabi ki pek çok ülkede hemen her gün uyuşturucu yakalanmakta ancak bunlardan pek azı haberlere konu olmakta. Söz konusu uyuşturucu hapları haber yapansa ne miktarı ne de taşıdığı değer değil. Haplara asıl haber değeri kazandıran üzerindeki resim oldu. Peki Donalt Trump’ı bu kadar özel kılan ne. Sadece gelişmiş bir ülkenin başkanı olması mı ? Yoksa hem başkan hem de çok zengin biri olması ? 

qwe_4493-1.jpg

Söz konusu uyuşturucu hapların üzerinde Donalt Trump’ın değil de başka birinin yüzü olsaydı herhalde olay bu kadar ilgi çekici olmayacaktı. Bunun sebebi muhtemelen gelmiş geçmiş Amerikan başkanları içerisinde sürprizlere en açık olanının Donalt Trump olması. 

trump-seklinde-5-bin-adet-uyusturucu-hap-ele-9957859_5618_m.jpg

Ne zaman ne söyleyeceğinin belli olmaması, çılgın hareketleri, medyaya atarlanmasıyla her anı sıra dışı bir olaya gebe olan böylesi enteresan bir insanla ilgili olarak haliyle pek çok kişi esprili bir şekilde duygularını dile getiriyor. Anlaşılan bu iş sonunda uyuşturucu satıcılarına kadar ulaşmış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir