Eğlence, Geyik

Tuğçe Kazaz’ın Beyin Yakan 5 Sözü

Son günlerde Türkiye’nin Amerika’nın karşılıklı vizeleri askıya almasından sonra oluşan krize eski manken Tuğçe Kazaz’dan beyin yakan o açıklamaları söyledi. Kazaz ”Ütopik gelecek belki ama bence Dolar’ı Türkiye’de yasaklayalım. Uluslararası ilişkilermiş, ekonomiymiş gerisini Dolar’ı basan onlar düşünsün” dedi. Ayrıca ilişkisi bitmiş arkadaşını teskin edercesine ”Abd ile vizeler süresiz kaldırılsın, kaybeden ABD olur” dedi. Söyledikçe söyledi Kazaz, ekonomi siyaset derken gündemdeki olayları eleştirdi.

İçerik Navigasyonu

”Devlet kandırılmamalı!”

Son derece dolu olduğu belli olan Kazaz söyledikçe söyledi bu açıklamalardan sonra da Mevcut Hükümet ve Cumhurbaşkanına da gönderme yaptı, ”İnşallah yakında Sn. Cumhurbaşkanımızdan milli irade tarafından kandırıldık cümlesini duymayız.” dedi Kazaz ve Cumhurbaşkanına’da gönderme yaptı  ”Devlet kandırılmamalı!”

”Ak Parti kendisini yiyecek”

Ekonomiden sonra siyasete de sert bir geçiş yaptı. Mevcut hükümetin güç zehirlenmesi yaşadığını söyledi o açıklamada Akparti için de birkaç söz etti ”Ak Parti güçlensin diye ciddi destek verdik. Ama artık o kadar güçlendi ki neredeyse kendini yiyecek. Çünkü güç zehirlenmesi önce gücü yutar” dedi.

”Maddi manevi sömürüldük”

Cumhurbaşkanı’nın ”Kandırıldık” demesinden sonra geçmiş olayları da ekleyip ”Maddi manevi sömürüldük. Ne pis kaderimiz varmış. Maddi olarak Dolar’cılar, manevi olarak da Dolar’cıların iti FETÖ tarafından kandırıldık.” dedi Kazaz. Türkiye adına üzgülmüş bir hali vardı.

”Sus Tuğçe konuşma”

Kendi kendini durdurmak istediğini ama kendini tutamadığını söyledi Tuğçe ”Üç gündür kendime “Sus Tuğçe konuşma” diyorum. Kısacası içim içimi yedi, beynim gönlümle baya bir kavga etti, neyse ki gönlüm beynimi yendi.”dedi ve peş peşe sosyal medya platformunda açıklamalarda bulundu Tuğçe Kazaz.

”Dolar kullanmayın”

Ütopik bir düşünce gibi görünüyor olsa da herkes bir kere düşünmüştür mutlaka. Cumhurbaşkanı’nın ”Dolar kullanmayın” çağırısından sonra Tuğçe Kazaz’ın ”Dolar yasaklansın” ifadesi epey dikkat çekti. Şimdilik Tuğçe’nin açıklamalarına şakayla karışık tepkiler geldi fakat yetkili kurumlarca Kazaz’a bir cevap gelmedi. Bu açıklamalarından sonra Dolar yasaklanır mı, devlet kandırılmaz mı bilinmez ama Tuğçe’nin bu söyledikleri bir süre daha konuşulacak gibi görünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir