Eğlence, Medya

Ünlü Futbolcu Mesut Özil’in Düğününe Sürpriz Sanatçı!

Gelen bilgilere göre, Mesut Özil İsmail YK hayranlığını konuştu. 2018 yılında Amine Gülşe ile evlenecek olan Mesut Özil’in İsmail YK hakkında şaşırtan açıklamalar yaptığının haberi verildi. Verilen bilgilere göre, Arsenal’ın yıldızı olan Mesut Özil düğününde gurbetçi şarkısının söylenmesini istedi. Böylece 2018 yılında gerçekleşecek olan düğünün ayrıntılarının yavaş yavaş ortaya çıktığının haberi verildi.

Yapılan açıklamalara göre, düğünün Gülşen’in doğup büyüdüğü İsveç’te olacağı ve Mesut Özil’in hayranı olan İsmail YK’nın da bu düğünde yer alarak sahneye çıkacağının haberi verildi. Ayrıca gelen bilgiler arasında İsmail YK’nın gurbetçi ailelerin fertlerinden olan bu çiftlerin düğününde davetlileri coşturacağının haberi verildi. Üstelik gelen bilgiler arasında İsmail YK’nın bu düğünde tek bir kuruş almayacağı iddia edildi. Böylece sahneleri coşturacak olan İsmail YK’nın da Mesut Özil’i severek izlediği öğrenildi. Bu sayede sahnede yer almasına karşılık hiçbir ücreti almayacağı iddia ediliyor.

Övgüler Yağmaya Devam Ediyor

Verilen bilgilere göre, çiftin düğününde sahne alacak olan İsmail YK’nın ünlü futbolcuya övgüler yağdırdığının haberi verildi. İsmail YK’nın yapmış olduğu açıklamaya göre, “Seni izlerken keyif alıyorum. Başarılarının devamını dilerim.” diye sosyal medya üzerinden övgülerin yağdırıldığı haberi verildi. Ünlü futbolcu Mesut Özil ise, İsmail YK hakkında, “Başarılı bir futbolcu olmam, İsmail YK’yı dinlemem engel değil” sözlerini dile getirdi. İki ünlünün de birbirlerine övgü yağdırması sonucu, en çok kazanan ünlüler arasında yer almasına rağmen İsmail YK’yı tercih ettiği gelen haberler arasında yer aldı. Bu durum sonucu açıklama yapan İsmail YK, “Mesut’un kalbindeki star belli oldu” sözlerini diler getirdi. Böylece verilen bilgilere göre, ünlü futbolcu ve pop starının birbirlerini severek takip ettikleri ve İsmail YK’nın da Mesut Özil ve Amine Gülşe çiftinin düğününde severek yer alacağı ve orada bulunan katılımcıları coşturacağının haberi verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir