Eğlence, Medya

Ünlü Oyuncunun Skandal Açıklaması Diziyi Bitirdi!

Dünyaca ünlü aktörün bomba etkisi yaratan skandalı ve akabinde sarf ettiği sözler ünlü dizinin sonunu getirdi.

Hollywood’un tanınan yüzlerinden Kevin Spacey’in seneler önce genç meslektaşına tacizde bulunduğuna ilişkin iddialar popüler dizinin de ekrandan kalkmasına neden oldu. Sansasyon yaratan iddialar karşısında açıklamada bulunan Spacey, geçmişte biseksüel olduğunu fakat şu an sadece erkeklerle ilişkiye girdiğini belirtti. Bu olaylar sonrasında ünlü oyuncunun başrol oynadığı, çok seyredilen dizisi, House of Cards’ın yayın hayatına son verilmesine karar verildi.

Skandal olay dizinin sonunu getirdi

House of Cards’ın yayınlandığı Netflix, dizinin gelecek sene çıkacak olan altıncı sezonundan sonra ekranlara veda edeceğini bildirdi. Firma, dizinin neden ekrandan kaldırılacağına dair bir açıklamada bulunmazken kulislerde dizinin son verilme nedeninin başrol oyuncusu Kevin Spacey’nin infial yaratan olayları olduğu konuşuluyor.

Başrollerini Kevin Spacey ve Robin Wright’ın paylaştığı House of Cards dizisi, yayın hayatına 2013’te başlamıştı. Beş sezondur devam eden dizinin, 33 dalda Emmy, 8 dalda da Altın Küre ödülü adaylığı bulunuyordu. Hatta dizideki oyunculukları nedeniyle Kevin Spacey ve Robin Wright Altın Küre ödülüne layık görülmüşlerdi.

Şu an Star Trek: Discovery dizisinde yer alan aktör Anthony Rapp, on dört yaşındayken Kevin Spacey’nin bir partide sarhoş olduktan sonra kendisine cinsel birliktelik için teklifte bulunduğunu iddia etmişti.

Ünlü aktör çıkan iddialar karşısında açıklamada bulundu

Kevin Spacey bu olaydan sonra yaptığı açıklamada, “Anthony Rapp’in aktörlüğüne büyük bir hayranlık ve saygı duyuyorum. Anlattıkları şeyleri dinlediğimde dehşete kapıldım. Dürüst olmak gerekirse 30 küsur sene önce gerçekleşmiş bu olayı hatırlamıyorum. Fakat dediği gibi ben sarhoşken ona böyle davranışlar içinde bulunmuşsam bunca yıl neden olduğum duygular için ona en içten özürlerimi sunuyorum.” dedi ve ekledi:

“Bu hikâye, beni hayatım ile ilgili başka konuları da anlatmak için yüreklendirdi. En yakınımdakiler bilir ki, hayatım boyunca hem kadınlarla hem de erkeklerle ilişkiler yaşadım. Erkekler ile romantik ilişkilerim oldu, âşık olduğum anlar oldu ve şimdi de eşcinsel bir erkek olarak hayatımı sürdürmeyi tercih ediyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir