Medya, Sizce

Ünlülerin Akın Ettiği Festival: Burning Man

Burning Man Festivali (Yanan Adam Festivali) ABD’nin Nevada eyaletinde Black Rock Çölü’nde renkli görüntülere sahne oldu. Festivale dünyadan yerli ve yabancı ünlüler akın etti. Konukları arasında Şeyma Subaşı, Oğulcan Engin ve Ayşe Hatun Önal’ın olduğu festivale yabancı ünlüler de göz doldurdu. Katy Perry, Paris Hilton gibi dünyaca isimler de bu yıl festivale katılanlar arasındaydı.

burning-man-festivali-kimler-gitti.jpg

Festival 9 Gün Sürecek

Kostümlerin sıradışı olması ilgi çekiciydi. O coğrafyada devam eden kum fırtınasına rağmen konuklar oldukça eğlenceli zaman geçirdiler.

Bilet Fiyatları Da Misafirler Gibi: Oldukça Sıradışı…

Festivale katılan konuklar için “Eğlenmek için yapmayacakları yok!” demek mümkün. Zira sıradışı kostümler ilgi odağı olurken,  festival alanına gelmek isteyenler 7 kilometrelik trafik kuyruğunda 5 saat geçirmek zorunda kaldı. Ayrıca bilet fiyatlarının 425 dolar olduğu etkinlikte, 500 adet ek bilet de 1.200 dolara alıcı buldu. Araç geçişleri için 80 dolara bilet satıldı.

burning-man-festivali-nerede.jpg

Bu Nasıl Kıyafet!

Şeyma Subaşı bu etkinliğe Seda Sayan ve Sinan Engin’in oğlu Oğulcan Engin ve kız arkadaşı ile katıldı. Bir zamanlar Subaşı ile yakın arkadaş olan Setenay Tetik de dikkat çeken kostümüyle festivalde yerini aldı. Tetik’e bu festivalde Kasım Garipoğlu ve Gökmen Seynova eşlik etti.

burning-man-festivali-ne-zaman.jpg

Eğleneyim Derken Hayatından Oldu!

2012’de 32 metre gibi rekor bir uzunluğu olan Ahşap Heykel’in festival sonunda yakılması ritüeli vardır. Bu sene de aynı ritüel yerine getirilirken festivalde 41 yaşındaki Aaron Joel Mitchell yanarak hayatını kaybetti. Pazar gecesi 22.30’da gerçekleşen olaya itfaiye müdahale etti. Yanık tedavi merkezine nakledilen Mitchell burada yaşamını yitirdi.

  1. Sizce bu festival Türkiye'de de yapılabilir mi yapılırsa ne olur?

    1. Asla yapılamaz.
    2. Evet yapılabilir ama formatı ABD'deki gibi olamaz
    3. Evet yapılabilir. Herkes çok eğlenir.
    4. Evet yapılabilir hatta çok da güzel olur.
    8 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir