Eğlence, Medya

Ünlülerin Canlı Yayın Skandalları

 Hayranlıkla izlediğimiz ünlülerin televizyon izleyicilerini şoke ettikleri unutulmaz canlı yayın skandallarından bazıları:

İçerik Navigasyonu

Uçuyorum Dedi Havalanamadı

Ünlü sunucu Esra Ceyhan’ın programı geçtiğimiz sezonlarda oldukça ilginç anlara ev sahipliği yaptı. Programa katılan ve 6 yaşından bu yana geleceği gördüğünü iddia eden Sabri Yıldız, bir anda bağırarak yerinden fırladı ve stüdyoda yuvarlanmaya başladı. Olayın ardından Ceyhan soğukkanlılığını korurken, Yıldız, stüdyodan dışarıya çıkarttı.

Oğluna Da…’

Sunuculuğunu Mehmet Ali Erbil’in yaptığı Çarkıfelek programı da canlı yayın skandalına imza attı. İzleyenleri şoke eden olay Erbil’in kendisinden araba isteyen yarışmacıya küfretmesiydi. Erbil olayı şöyle anlattı: “O dönemde yalvarmalar had safhadaydı. Bir kadın telefonla bağlanmış, arabayı istiyor. ‘Ne olur Mehmet Ali Bey, oğlum da yeni ehliyet aldı’ diyor. Yalvardıkça yalvarıyor, kadın yarışmaya devam ederken ben kulise üstümü değiştirmeye gittim o sırada Oğluna da… diye küfrettim. Sesimi televizyondan duydum. Şok oldum ‘anaaa’ dedim… Onu da duydum! Artık yapacak bir şey kalmamıştı…’

Kafasında Bardak Kırdı

”Benimle Evlenir misin?” programıyla adını duyuran Caner, katıldığı televizyon programına Tülin’in telefonla bağlanması üzerine cinnet getirdi. Bir anda kendisini kaybeden Caner, masada duran su bardağını kafasına vurarak parçaladı.

Sevda’dan Hande’ye Tokat

Cem Davran ile Hande Ataizi’nin sunduğu ‘İki Kere Kiki’ adlı eğlence programına Arto ile Sevda Demirel konuk oldu. Programda, Arto’nunda kışkırtmasıyla hararetli anlar yaşandı ve Ataizi ile Demirel arasında söz düellosu başladı. Ataizi, ‘‘Hiç olmazsa beni senin gibi polis basmadı” deyince, Demirel de, ‘‘Sen benim kim olduğumu biliyor musun o…, ben senin gibi camlara çıkıp d…mu çıkarmadım. Ayrıca beni İstanbul Emniyet Müdürü akladı” diyerek Hande Ataizi’ne tokat attı.

Seray Sever’e Taciz

“Seray Sever ve Erkekler” adlı programın çekimlerinde ünlü tiyatrocu Ali Poyrazoğlu, Seray Sever’e karşı bir skandala imza attı. Sohbet sırasında Sever’in, “Beni hiç kimse ellemedi” sözleri üzerine ayağa kalkan Poyrazoğlu, “İnsan yaşamadığı şeyleri yaşamalı” diyerek Sever’i hiç beklemediği bir anda taciz etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir