Eğlence, Geyik

Ünlülerin En Komik Sokak Stilleri 

Modanın sokak stiline yansıması kimi zaman muazzam şekilde gerçekleşse de bazen oldukça garip yansımalar da gördüğümüz bir gerçek. Çoğu zaman komik olarak değerlendirilebilecek olan bu sokak stillerine bir göz atmak ister misiniz? Haydi, ünlülerin en komik sokak stillerine bir bakalım.

İçerik Navigasyonu

Dantelli Gecelik Ve Eşofman

Yayınladıkları televizyon programı ile hayatlarının neredeyse her anına tanık ettiğimiz ve her zaman adlarından sansasyon şeklinde bahsettiren bir aile Kardashianlar. Özellikle Kim Kardashian West. İlk olarak Kanye West’le olan evliliği ardından da adından sık sık stili konusunda söz ettiriyor diyebiliriz. Son zamanların sokak stiline uyarlama yapılan saten gecelikle yaptığı kombin ile dikkat çekti diyebiliriz. Bu stil ise şöyleydi saten kolsuz bir gecelik üstü ve altına giydiği eşofman altıydı. Oldukça garip bu iki parça ile yaptığı bu kombin uzun süre gündemden düşmedi.

Deri Ceket Ve Rengarenk Şalvar Pantolon

Kırmızı halıda oldukça transparan hali ve kazıtmış olduğu sarı saçları ile ikonlaşmış bir görüntüye sahip Amber Rose. Kim Kardashian gibi adından çoğunlukla bir şekilde bahsettirmeyi bilen Amber Rose’nin en garip hali kesinlik şuan bahsedecek olduğumuz kombini. Siyah iddialı bir deri ceket altına giymiş olduğu oldukça salaş ve rengarenk şalvar modelindeki pantolonu ile garip bir kombin ile çıkmıştı kameraların karşısına.

Pijama Modası Her Yerde

Yakın zamana kadar bir trend haline geldi pijamayı sokak modasına uyarlamak. Hatta bazılarının oldukça güzel olduğunu da belirtmeliyiz. En son magazin gündemine bomba gibi düşen bir görüntü de ülkemizden geldi. Gerek yaşı ve yaptığı şarkılar ile tıklanma rekoru kırmasıyla adeta tüm gözleri üzerine çeken Aleyna Tilki bir akşam yemeğinde giymiş olduğu pembe desenli pijaması ile oldukça şaşırtıcı bir kombin yapmıştı.

Moda Haftaları Çok Da Işıltılı Değil

Bu maddemizde ise ünlülerden ziyade moda haftalarında karşımıza çıkan stillerden bahsedelim. Garip denilebilecek bir kombin ile de akıllarınızda canlanmasını sağlayalım. Üstünde oversize kapüşonlu mavi renk bir sweat ve eşofman şort ya da pantolon arasında kaldığımız lacivert bir giyim türü ve altına haki renk uzun çizmeler desek sanırım aklınızda bir görüntü çağrıştırabiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir