Eğlence, Medya

Ünlülerin Takipçilerine Verdiği En Sağlam Ayarlar

Hayran olsak da olmasak da takip ettiğimiz bazı ünlü şarkıcılar vardır. Fotoğraf,video ve yazı paylaşımları altına hiç görülmeyeceğini düşünerek aklımızdan geçen neyse öylece yazarız. Özellikle ünlüler makyajsız paylaşım yapıyorsa!Tabi biz sadece takipçiler yorumumuzu okuyacak sanırken meğerse ünlü isimler de titizlikle kendilerine yapılan yorumları takip ediyorlarmış. Hatta takip ettiklerini okumakla da kalmayıp bir güzel ayar da veriyorlarmış. Bunun sayısız örneklerinden bazılarını şuraya ekleyeyim.

İçerik Navigasyonu

Seda Sayan

Sayan’ın sunuculuğunu yaptığı evlilik programındaki ikili ‘Aşk-ı Roman’ dizisinde oyunculuğa başlayınca bir takipçisi “Şaka mı bu? Çingeneler film mi çekiyor? Eskiden pavyon o….uları dizi yapardı. Şimdi de şoparlar.” şeklinde bir yorum yaptı. Tabi cevap gecikmedi. Sayan buna karşılık ”Doğru konuş. Çingene senin anandır. Çingene, şopar değil ‘Roman’ diyeceksin dangalak” diyerek bir güzel ayar verdi.

Pınar Sabancı

Sağlıklı yaşamla ilgili yaptığı bir fotoğraf paylaşımında  ”Zeytinyağlı taze fasulyeye bayılmayan var mı? Yoga sonrası lif, vitamin ve bitkisel protein kaynağı.” cümlelerini kullandı.

Takipçilerden cevap gecikmedi. “O kadar zenginliğin paranın pulun içinde taze fasulye mi yiyorsunuz? Maşallah… Yanına da B.m’den yoğurt alın, iyi gider.” yorumunu yapan bir takipçisine yanıt vermekte gecikmedi:  “Gıdaları bile parasına göre seçiyorsanız algıda büyük sıkıntı var demektir. Her daim mevsim sebzeleri…”

İrem Derici

İnstagram hesabından yaptığı paylaşımın ardından ünlü şarkıcıya  “Ay bu ne zayıflık ya, çok kötü görünüyor gerçekten.” şeklinde bir takipçi yorumu geldi. Derici’nin buna cevabı ise “Bakma” şeklinde oldu.

Takipçi tekrar yorum yaparak,  “Kötü derken estetik açısından değil, sağlık açısından dedim. Umarım gerçekten sağlıklısındır.”  durumu toparlamaya çalıştı.

Fakat Derici’nin vereceği ayar gecikmedi:

“Siz diye hitap etmek daha saygılıdır, karşınızdakine değil size değer kazandırır. Benim için iyi olanı emin olun ki ben düşünür ve bilirim. Şimdi lütfen o telefonu sakince sehpanıza bırakıp evrene karışın! Kitap okumak, film izlemek falan… Sosyallesşin, boşverin k.çı kırık ünlüler ne paylaşmış ne etmiş…”

Cemre Kemer

Dağılan Hepsi grubunun üyelerinden olan Kemer, sosyal medyada yaptığı fotoğraf paylaşımından sonra bir takipçisi  “Kafan niye kocaman” yorumunu yaptı. Genç şarkıcı “İçi dolu da ondan” şeklinde yanıt verdi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir