Haberler

Ünlülerinin İlginç Huylarına Çok Şaşıracaksınız!

Özellikle ünlülerin yakınlarında bulunan kişilerin aradaki ilişkide yaşanan olumsuzluklardan sonra paylaştığı bu detaylar pek çok ünlünün bilinmedik yönlerini ortaya çıkarıyor.

Cindy-Crawford-unlulerin-tuhaf-aliskanliklari.jpg

İçerik Navigasyonu

Cindy Crawford

Cindy Crawford 2012 senesinde Cadillac firması için yapılan bir çekim sonrasında kendisine hediye edilen Cadillac marka aracı ihtiyaç duymadığını söyleyerek asistanına hediye etti.

jenifer-aniston.jpg

Jennifer Aniston

Eski çalışanının anlattığına göre Jennifer Aniston ev içerisinde sadece ailesiyle birlikteyken değil neredeyse çoğunlukla iç çamaşırları gibi kıyafetlerle dolaşıyor. Ayrıca bu konuyla ilgili eşiyle yaptığı konuşmaları ev çalışanlarından saklamadığı da eski çalışandan öğrenilenler arasında.

george-clooney.jpg

George Clooney

İçki konusuna merakı olan Clooney’in özenle oluşturduğu bir likör koleksiyonu bulunuyor. Verdiği önem nedeniyle kendisi evinden uzaktayken şişelerini işaretleyerek başkalarının likörlerin tadına bakmaması için çaba gösteriyormuş.

Johnny-Depp.jpg

Johnny Depp

Vanessa Paradis ile birliktelik yaşadığı dönemlerde Vanessa’ya ait kıyafetleri veya ayakkabıları giyerek beraber eğlenceli zaman geçirmek Johny Depp’in bilinmeyen eğlenceleri arasında.

Cameron Diaz

Yaptığı bir açıklamada bazı elbiseleri bir hafta boyunca giymeyi tercih ettiğini ve bu durumdan rahatsız olmadığını ifade etmiş.

Britney-Spears.jpg

Britney Spears

Çıkardığını çıkardığı yerde bırakan Britney Spears ayrıca yatağının altında pek çok çöp bulunduranlar arasında.

christina_aguilera.jpg

Christina Aguilera

Evli olduğu dönemde kocasıyla yaptığı fanteziler için kullandığı eşyaları ve giysileri ortada bırakan Aguilera’nın giysilerini ise evde çalışanlar toplarmış.

megan-fox.jpg

Megan Fox

Kendi açıklamalarına göre Megan Fox tuvaletin sifonunu çekmeyi unutmakla birlikte kıyafetlerini çıkardığı yere bırakmayı seviyor ve temizlik yapmaktan hoşlanmıyor.

Demi Moore

Kendi başına olduğu zamanlarda ışık açısı kötü olduğu zamanlarda aynaya bile bakmayan Moore, çalışanlarından ortamı aydınlatmasını isteyenlerden.

Brad Pitt

Sabun ve deodorant kullanmayı sevmeyen Brad Pitt temizlik için özel olarak hazırlanmış bir karışım kullanıyor. Fakat karışımın kokusu nedeniyle kötü koktuğu biliniyor.

Ryan Gosling

Gosling ile çalışanlardan bir kişinin anlattığına göre Gosling göğüs kıllarından nefret ettiği için sık sık ağda yaptırmayı tercih ediyor.

Sandra Bullock

Evinin gözetlenmesinden korktuğu için sürekli olarak ev perdelerini kapalı tutmak Sandra Bullock tarafından sık kullanılan bir yöntem.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir