Gündem, Haberler

Utanç Veren Tablo: Gaziler Günü’nde Protokole Garsonlu Hizmet, Gazilere ‘Self Servis’

Gaziler Günü hasebiyle kahvaltıdan önce Anıtpark’ta merasim tertip edildi. Belediye Başkanlığı, Garnizon Komutanlığı, Valilik ve Düzce Muharip Gaziler Derneği adına Atatürk Anıtı önüne çelenk konuldu.

Muharip Gaziler Derneği Düzce şube başkanı Vedat Nefesoğlu, günün anlam ve önemine istinaden bir konuşma yaptı ve sonra parktaki merasim son buldu. Ardından Valilik tarafından gazi ve yakınları için tertiplenen sabah kahvaltısına geçildi.

gaziler-gununde-protokol-rezaleti.png

Protokole ayağa hizmet yapıldı

Valilik tarafından gazi ve yakınları için tertiplenen kahvaltıda Düzce valisi Zülkif Dağlı’nın yanı sıra, Düzce Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, AKP’li milletvekil Ayşe Keşir, Düzce Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, vali yardımcı kadrosu ve daire müdürleri de yer aldı.
Vali Zülkif Dağlı, milletvekili Ayşe Keşir, Muharip Gaziler Derneği Düzce şube başkanı Vedat Nefesoğlu ile birlikte yemekte yer alan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım ve protokoldeki diğer tüm misafirlere garsonlar servis yaptı.

gaziler-gunu-haberi.png

Gaziler güçlükle kahvatılarını alabildiler

Gazi ve gazi yakınlarına ise garson servisi yerine yemeklerini sıraya girerek kendilerinin almaları söylendi. İçlerinde yaşlıların da olduğu kahvaltıda gazilerin yemeklerini tabaklarına alırken zorlandıkları görüldü.
Bir gazinin, bir elinde baston, diğer elinde kahvaltı tabağı ile masasına doğru yürürken zorluk çektiği gözlerden kaçmadı. 19 Eylül Gaziler Günü şerefine verilen kahvaltı sonrası gaziler ve yakınları otelden ayrıldılar.

  1. Sizce Gaziler Günü'nde protokole garsonlu hizmet varken, Gazilere 'Self Servis' olması doğru muydu?

    1. Standart uygulama, devlet erkanına ayrıcalık olması garip değil, bunda ters bir şey yok
    2. Kendi kendine kahvaltısını alamayanlara yardımcı olunsaydı ya da olunmuşsa, diğer misafirlere self servis yapılmasında bir sakınca yok
    3. Gazilerimiz ülkemiz için kendilerini feda etmişler, protokoldekiler ne yapmış? Garsonlar gazilere ve gazi yakınlarına hizmet etmeliydi, protokole self servis olmalıydı
    4. Self servis yersiz olmuş, memlekette garson kıtlığı mı var? Herkese garsonlar hizmet etseymiş
    1 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir