Geyik

Vampirler Gerçek Midir?

Günümüzde fazlasıyla anılan filmlere, dizilere ve kitaplara da konu olan vampirler, eski zamanlardan beri adı geçen varlıklardır. Dünya üzerinde hayranlığı oldukça hatırı sayılır derecedir ve gerçek olduğuna inanan çok sayıda kişi vardır. Peki gerçekten dünya üzerinde vampir var mıdır?

vampir-ler-gercek-midir.jpg

Vampirler Gerçekten Var Mıdır?

Korku edebiyatının vazgeçilmez konularından biri olan vampirler, her türlü konu içerisinde kullanılabilmiştir. Aynı zamanda bu durumdan kaynaklı olarak vampir hayranlığı gibi bir hayranlıkta söz konusudur. Vampirlerin gerçek hayatta var olduğu gibi bir düşünceyi çoğu bilim adamı yalanlamıştır ve bu konu hakkında kesin bir şey hiçbir zaman söylenmemiştir. Ancak hala dünya üzerinde vampirler gerçek mi kanıt anlamında bir şey sunulmamasına rağmen gerçek olduğuna inananı çok fazladır.

vampirler-gercek-mi.jpg

Vampirlerin Özellikleri Nedir?

Vampirler diziler, filmlerden bilindiği üzere bazı özellikleri vardır. O gerçek vampir efsaneleri adı altında sunulanın aksine bilinmelidir ki vampirler ölü varlıklar değildir. VC17 virüsüne maruz kalınmasından oluşan bir mutasyon örneğidir. Ölümsüz değillerdir ancak ortalama yaşam süreleri normal bir insana göre daha uzundur. Karanlık bir ortamda görme yetileri normal bir insana göre daha iyidir. Bir vampir insandan çok daha kuvvetlidir.

vampir-efsanesi.jpg

Vampirler Nasıl Ayırt Edilir?

Normal insan gibi görünseler dahi bir vampiri ayırt etmek için belirli durumlar mevcuttur. Normal birine göre karanlığı severler, lamba ya da güneş ışığından nefret ederler. Hayvanlara karşı bir sevgileri yoktur. Gerçek vampir olaylarına göre sudan nefret etmektedirler. Göz bebekleri genellikle koyu bir tona sahiptir. Soğuğa dayanıklı bir yapıları olmasına rağmen sıcağa karşı normal bir insan gibi dayanıklı değillerdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir