Gündem, Haberler

Vatan Şaşmaz Cinayetinde Kilit İsim Yakalandı

Sunucu ve oyuncu olan Vatan Şaşmaz geçtiğimiz Ağustos ayında Beşiktaş’ta ünlü bir otelde ölü olarak bulunmuştu. Cinayete kurban giden Vatan Şaşmaz’ın daha önce beraber olduğu iddia edilen Filiz Aker tarafından sırtından aldığı kurşunlarla öldürüldüğü belirtildi. Aynı odada Filiz Aker de Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra kendi başına ateş ederek intihar etti. Bu cinayetin neden işlendiği konusunda hala farklı açıklamalar olsa da cinayetin gerçek sebebi daha netlik kazanmadı.

Cinayet Görüntüleri Yayıldı

Vatan Şaşmaz cinayetinden kısa süre sonra cinayet görüntüleri sosyal medyada ve haber sitelerinde görünmeye başladı. Görüntüleri kimin sızdırdığını araştıran polis ekipleri araştırmaları sonucu cinayet günü orada bulunan polis memuruna ulaştı. Polis memuru cinayet günü otel odasında bulunduğunu ve görüntüleri kendinin çektiğini ancak sadece kendisinin mesaide olduğuna inanmayan eşine gönderdiğini belirtti. Daha sonra eşinin de aile içi olan  whatsapp grubuna gönderdiğini itiraf etti. Görüntülerin internette nasıl yayıldığını bilmediğini belirten polis memurundan sonra aile whatsapp grubunda bulunan polisin eşi ve kayınbiraderi de sorgulandı. Sorgularının ardından polisin kayınbiraderinin görüntüleri sevgilisi oyuncu Didem Çolak’a gönderdiği Didem Çolak’ın da bazı bağlantıları sayesinde haberi haber sitelerine satmaya çalıştığı, daha sonra da sosyal medyada yaydığı ortaya çıktı. Ancak polis ekipleri Didem Çolak’a adreslerinde ulaşamayınca en son Konya’da olduğu tespit edilen Didem Çolak’a İstanbul’dan bir ekip gönderildi. Bu olaylardan sonra görüntüleri yayan polis memuru da açığa alındı.

‘Suç Olduğunu Bilmiyordum’

Vatan Şaşmaz’ın Beşiktaş’ta bir otelde çekilen cinayet görüntülerinin sevgilisi tarafından gönderildiğini itiraf eden oyuncu Didem Çolak görüntüleri izlediğini ve internette kendisinin yaydığını itiraf ederken bunun suç olduğunu bilmediğini söyledi. Polis ekipleri tarafından arandığını öğrenince korkup saklandığını belirtti. Görüntülerin yayılmasından sorumlu Didem Çolak çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir