Medya

Vatan Şaşmaz’ın Dostları Son Görevlerini Yerine Getirdiler

27 Ağustos 2017 tarihinde, 54 yaşındaki eski sevgilisi manken Filiz Aker, 43 yaşındaki ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz’ı yanında bulundurduğu ruhsatlı silahıyla sırtına 4 kurşun sıkarak öldürdü. Ardındanda kafasına sıkarak intihar etti.

tugba-ozay-in-sozleri-vatan-sasmaz-in-cenaze.jpg

Olay günü yiğeni ve yiğeninin kocasıyla kafeterya da oturan Filiz Aker, yiğenine birazdan geleceğim diyerek yanlarından ayrıldı.

Otel kamerasına yansıyan görüntülerde Filiz Aker’in odaya geldiği ardından da kırmızı tşörtü ve siyah pantolonuyla Vatan Şaşmaz’ın geldiği görülüyor.

vatan-sasmaz-cenaze.jpg

Vatan Şaşmaz’ın odaya girdikten hemen sonra olayın olduğu düşünülüyor. Vatan Şaşmaz’ın düşme şeklinden, kaçmaya çalışırken vurulduğu anlaşılıyor. İlk kurşunu yedikten sonra yüzüstü yere düşen Vatan Şaşmaz’a, Filiz Aker diğer üç kurşunu yakın mesafeden ateş ediyor. Daha sonra yatağa geçen Filiz Aker aynı silahla intihar etti.

CENAZE TÖRENİNE ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ

Gültepe Birlik Camiisinde kılınan cenaze törenine ünlü isimler akın etti. Cenaze namazına yakın kalabalığın arttığı camii avlusunda, Vatan Şaşmaz’ın eşi ve annesinin zorlukla ayakta durduğu görüldü. Bir sandalyede oturan anne ve eş gözyaşlarını tutamadı.

vatan-sasmaz-cenaze-haberi.jpg

4 aylık hamile olan Yasemin Şaşmaz’ın parmağında evlilik yüzüğünün olması dikkatlerden kaçmadı.

VATAN ŞAŞMAZ KİMDİR?

1974 yılında doğan Vatan Şaşmaz, Çanakkalelidir. İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü okumuştur. 2002 yılında Engin karakteriyle evlerime konuk olan Vatan Şaşmaz, aynı zamanda sunuculukta yapmaktadır. Daha önce 2 evlilik yapan Vatan Şaşmaz, 13 Eylül 2015’te 1 yıldır birlikte olduğu Yasemin Adalı ile evlenmiştir.

FİLİZ AKER KİMDİR?

27 Ağustos 2017 tarihinde eski sevgilisi olduğu iddia edilen Vatan Şaşmaz’ı Beşiktaşta bir otel odasında arkasından 4 kurşun sıkarak öldürdü ve kendiside intihar etti.

Filiz Aker 1963 yılında dünyaya geldi ve uzun yıllar boyunca mankenlik yaptı. Mankenliğin yanı sıra birçok dizide de oyunculuk yapan Aker, daha sonra mankenlik ve oyunculuğu bırakarak İranlı bir iş adamıyla evlendi.  Eski manken 54 yaşındaki Aker 27 Ağustos günü kendisini ve eski sevgilisi Vatan Şaşmaz’ı ruhsatlı silahıyla öldürmüştür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir