Spor

Ve Barcelona kararını verdi! Arda Turan…

Gerard Deulofeu, Paulinho, Dembele, Nelson, Semodo ve Marlon transflerini bitiren Barcelona futbol takımı, Ocak ayında gerçekleştireceği transferleri de şimdiden berlirledi. Ocak ayında yapacağı transfer yörüngesi için ise İspanyol takımı Arda Turan’ı transfer etme kararı aldı. 

barcelona-transferleri.jpg

İspanyol Klüp Barcelona, ara transferi için izleyeceği yolu şimdiden çizme kararı aldı!

İspanyol klüp Barcelona ara transfer dönemi sırasında neler yapacağına dair izleyeceği politikayı şimdiden belirledi. Jean Micheal seri transferi işleminden vazgeçmeyen ispanyol kulüp, devre ara kısmında orta saha da yer alacak oyuncusunu takıma sokmak için yapacağı girişimleri de daha da hızlandırdı. Nice kulübünde  formasını giyen Jean Micheal Seri için de takım 40 milyon euro istediğini iddia etmişti. Fransız kulüp Nice futbol takımın da 3. Senesini geride bırakan Jean Micheal Seri 26 yaşında. En son ki sezonda ise 8 tane asistlik performans ve otuz dokuz tanesi mata 7 gol atan başarılı ve genç futbolcu bu sene takım formasını giyecek. Jean Micheal Seri’nin Fransız kulübi Nice futbol takımı ile anlaşması ise 2019 senesine kadar sürmektedir. 

arda-turan-transfer-haberleri.jpg

Arda Turan ise Couthion ile değişim yaşayacak !

Arda Turan konusun da son karara varıldı. Arda Turan adına takımı ya satılık olarak ya da kiralık olarak İspanyol kulübü Barcelona takımından gönderileceğini ifade etti. Şuan için en güçlü olarak görülen ihtimal ise liverpool takımı olarak öne sürüldü. Gözler Liverpool takımına çevrilirken  Liverpool’un en güçlü ve popüler isimlerinden bir tanesi olan Phillipe Couthiono transferi beklenmekte. Bu transferin yapılması için yapılacak takas için ise en güçlü ismin İspanyol kulübü Barcelona oyuncusu Arda Turan olduğu ifade ediliyor!

barcelona-transfer-haberleri-arda-turan.jpg

  1. Siz Arda Turan'ın İspanyol kulübü Barcelona'dan transfer yapılması konusunda ne düşünüyorsunuz?

    1. Arda Turan için kötü olur çünkü Arda Turan en büyük hayalinin Barcelona takımı için forma giymek olduğunu ifade etmişti.
    2. Liverpool ile takas olursa Arda Turan için iyi bir fırsat olur çünkü Liverpool da dünya çapında bir takım
    3. Arda Turan için iki seçenek de iyi olacaktır
    1 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir