Spor

Ve Başkan Adaylığını Açıklayan Ali Koç’tan İlk Atak Geldi…

21 Eylül Perşembe akşamı Four Seasons otelde 1907 Fenerbahçe Derneğinin 25. yıl dönümü kutlaması yapılacak. Gerçekleşecek olan 1907 Fenerbahçe derneğinin 25. yıl dönümü gecesinde,konuşma yapacak olan Ali Koç’tan Fenerbahçe Başkanlığı için ilk adım geldi.

ali-koc-baskan-adayi.jpeg

Çok sayıda katılımcının beklendiği gecede Ali Koç bir konuşma yapacak. Konuşma içeriğinde başkanlık adaylığı ile ilgili çalışma ve vaatlerinin dile getirmesi bekleniyor. Ali Koç’un 1907 Fenerbahçe derneği başkanlığından da istifa ederek başkan adaylığını duyurması Ali Koç’u destekleyen kişiler tarafından da beklenir hale geldi.

Ayrıca saat:22.00 da başlayacak olan konuşma 1907 Fenerbahçe Derneğinin Youtube kanalından da canlı olarak yayınlanacak.

fenerbahcenin-yeni-baskani-kim-olacak.jpg

Fenerbahçe Başkanlığı için çalışmalarını sessizce yürüten Ali koç’un futbolu profesyonellere bırakmak istediği biliniyor. Başkan olması halinde yönetim kurulunun da kendisi gibi genç  üyelerden oluşması bekleniyor.

Hali hazırda Aziz Yıldırım başkanlığında görev alan Ozan Balaban’ın da Ali Koç’un listesinde olduğu tahmin ediliyor. Ayrıca Ali Koç’un Burhan Karaçam, Simla Türker Bayazıt, Gökhan Akça, Fethi Pekin, Ömer Koray Uzun ve Murat Zorlu gibi genelde 40 yaşın altındaki isimlerle yönetim kurulu için bilgi alışverişi yaptığı biliniyor.

ali-koc-baskan-adayi-1.jpeg

Ali Koç futbol anlamında değil ancak yönetim anlamında Barcelona yı takibe aldırdı. Barcelona’nın yönetim yapısı incelenerek Fethi Pekin ve Rıfat Perahya tarafından oluşturulan detaylı raporda Ali Koç’un dikkatini çeken en önemli nokta Barcelona’nın eski ve unutulmaz oyuncularından olan Johan Cruyff’a ”onursal başkanlık” verilmesi oldu.

Fenerbahçe’nin efsane oyucularından Alex De Souza ya onursal başkanlık verilmese bile alt yapı sorumlusu,futbol direktörlüğü gibi görevler verilerek yönetime dahil edilmesi planlanıyor. Böylelikle Alex De Souza’nın kulüp için birleştirici bir nokta olması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir