Eğlence, Moda

Yaza Selam Olsun! Mavi-beyaz Modası

Yaz bitti sonbahar geldi derken kış mevsimi de yavaş yavaş gelmek üzere. Havalar soğurken yaza bir selam çakalım ve mavi-beyaz modasına göz kırpalım:

İçerik Navigasyonu

Yazın Modası Mavi – Beyaz Renkleri:

Bu yazın trendi olan ve yaz ortalarında mutlaka herkeste bir kere gördüğümüz renk ve kıyafetler arasında mutlaka mavi-beyaz vardı. Bazen beyaz bir spor ayakkabı ile bazen de hasır çantalar ile kombinlenen mavi-beyaz modası çizgili, desenli ya da ekose modelleri ile tüm kadınların vazgeçilmezi oldu.

Mavi – Beyaz Giydiğinizde Farklı Renk Kombinleri:

Mavi-beyaz kıyafetler giydiğinizde farklı renklerle de birarada kullanabilir ve şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Daha şık olmak ve geceye de devam etmek isterseniz bu tarz kıyafetlerinizi gümüş ya da altın detaylar ile tamamlayabilirsiniz. Ancak daha spor bir görünüm ile şıklığı yakalamak arzusundaysanız o zaman nar çiçeği ya da soft sarı renkleri mavi-beyaz ile birleştirebilirsiniz.

Mavi – Beyaz Kıyafetler:

Mavi-beyaz kıyafetler arasında bu yaz en çok tercih edilen parçalar arasında zirve tulumlardaydı. Tulum parçalar bazen kalın bazen ince çizgili olarak karşımıza çıktı. Koyu mavi ya da açık mavinin beyaz ile birleştiği tulumlar şort tulum ya da bermuda tulum olarak dikkat çekti. Sadece tulumlar değil önden bağlamalı omzu açık elbiseler ya da ince askılı elbiselerde de mavi-beyaz renklere çokça rastladıkç Bu yazın trendi olan gömlek elbiselerde de mavi-beyaz modası tam gaz devam etti. Yine önden bağlamalı bluzlar ve farklı tarzda, armalı gömlekler de çok konuşulan mavi-beyaz modasına uyan parçalardan…

Birkaç Mavi – Beyaz Kombini:

Beyaz-mavi sadece çizgili ya da ekose olarak değil birlikte kullanılan desenlerde de ön planda. Bu kombinlerden biri kimonolar ile olabilir. Mavi-beyaz çiçek desenli kimono ile kot eteğinizi birleştirebilir ve altına taba renkli sandaletlerini giyerek yaz şıklığı yakalayabilirsiniz. Ofis hayatınızda giyeceğiniz bir kombin olarakta uçuk pembe kumaş pantolonunuz altına mavi topuklu ayakkabı giyebilir ve gümüş takılar kullanabilirsiniz. Bu parçaları mavi-beyaz batik desenli omzu açık ve daha salaş bir bluz ile tamamlayabilirsiniz. Bu tarz parçalar sade ve şıklık tanımına kesinlikle uyuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir