Moda

 Yazın Tartışması: Sizce Bikini Mi Giymeli Mayo Mu?

Önümüzdeki kurban bayramı tatilinde çoğumuz muhtemelen son kez plajlarda zaman geçirip havuz ve denize 2018’in yaz aylarına kadar veda edeceğiz. Tabi mayo ve bikinilerimize de.

Çok sevdiğimiz yaz aylarında kendimizi güzel hissetmemiz önemli. Çeşit çeşit mayo ve bikiniden bize en uygununu seçebilmek için karar vermemiz gereken ilk konu ise mayo mu yoksa bikini mi giyeceğimiz. Gelin mayo ve bikininin artılarına ve eksilerine beraber bakalım.

bikini-modelleri.jpg

  1. Sağlık

Eğer üşütmek istemiyorsunuz ve özellikle de böbreklerinizde bir hastalık varsa bikini giymeniz önerilir. Çünkü eğer yüzdükten sonra üzerinizi değiştirmeyeceksiniz mayonuzun kurumasını bekleyeceğiniz için bir süre vücudunuz ıslak kalacaktır. Bikini giydiğinizde havluyla birazcık kurulanmanız bile sırt ve göbeğinizin kolayca kuruması için yeterli olacaktır.

Hamileler için ise yine bikini önerilir. Eğer karnınız büyümüşse mayo giymek karnınızı sıkacağından sizi rahatsız edecektir. Göğüslerini de rahat taşıması açısından üst kısmı destekli olan bikinilerden alırsanız en rahat seçimi yapmış olacaksınız.

bikini-ve-mayo-modelleri.jpg

  1. Vücut Yapısı

Mayo veya bikini giymeye karar verirken vücut yapınızı da göz ardı etmemelisiniz. Eğer büyük bir göbeğe sahipseniz uygun bir bikini bulmanız zor olacaktır. Bu durumda korse bikinileri tercih edebilirsiniz. Yine de mayolar size daha uygun olacaktır. Özellikle çatlaklara da sahipseniz mayo giymek göbeğinizi toparlayıp gizleyeceğinden oldukça işinize yarayacaktır.

Eğer basenlerinizin geniş olduğunu veya bacaklarınızın kısa olduğunu düşünüyorsunuz baldırlarınızın üst kısmını açıkta bırakacak bir bikiniyle onları daha ince göstermeniz mümkün.

bikini-mayo-hangisi.jpg

  1. Rahatlık

Bir önceki maddede bütün söylediklerimiz göbeği ve basenleriyle kendini rahat hissetmeyenler için geçerli. Canınız ne istiyorsa onu giyin, özgüven her zaman için en güzelidir.

  1. Moda

2017 yılında mayolar oldukça geniş yere sahip. Çeşit çeşit mayokini plajda boy gösteriyor ve özellikle bu yıl gerçekten çok renkli ve cezbedici modeller görüyoruz. Özellikle geniş V yakaya sahip mayolar çok şık duruyor.

Mayonun da bikininin de kendine göre yeri ayrı, daha sayamayacağımız kadar güzel yönü varken karar verememek çok doğal. Her ikisi de yaz aylarında birçok kadının tercihi oluyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir