Eğlence, Medya

“Yeliz Bana Yaşattıklarını Yaşamadan Ölmeyecek”

Eski oyuncu Yeliş Yeşilmen’in kocası Ali Uğur Akbaş tarafından yazıldığı iddia yazışmalar geçtiğimiz günlerde internete düşmüştü. Bu iddialar karşısında konuşan Yeliz Yeşilmen’e cevap gecikmedi.

İçerik Navigasyonu

1. “Bu Ünlü ve Başarılı Olan Her İnsana Oynanan Bir Oyun”

İhanete söylentilerine karşı sessizliğini bozan Yeliz Yeşilmen, “’Bu, ünlü ve başarılı olan her insana oynanan bir oyun, montajlı fotoğraflar var. Hiçbir şey yok. Ne kocamı ne de kendimi harcatmam. Kimsenin gücü yetmez. Durumu bilişim suçlarına ilettik, şüphelendiğimiz kişiler var.” ifadelerinde bulunmuştu.

2. “Benim yaşamış olduklarımı o da yaşasın”

Yeliz Yeşilmen’in ifadelerinde bahsettiği kişi olarak Ali Uğur Akbaş’ın eski eşini ima ettiği iddia edildi. Bu söylentiler karşısında sessiz kalmayan Gülbin Vardar, “ Benim yaşamış olduklarımı o da (Yeliz Yeşilmen) yaşasın isterim. Çünkü ben az buz şeyler yaşamadım. Yani ben iki çocuğumla hayatı silbaştan yaşadım. Bakın o da 2 çocuğuyla şu an. Aynı kaderi yaşayacak. Aynı kaderi yaşamadan ölmeyecek. Çünkü ben çok kötü şeyler yaşadım, çok çektim.” şeklinde konuştu.

3. “Eski eşim bir bayanla kendisini (Yeliz Yeşilmen’i) aldatıyormuş”

Yaşadıklarını unutamadığını ve sıkıntılar çektiğini de belirten Gülbin Vardar, “Evet, bu mesajlar bana da geldi. Eski eşim bir bayanla kendisini (Yeliz Yeşilmen) aldatıyormuş. Biz bunu zaten biliyorduk. Biz bunu seneler önceden biliyorduk, şimdiki mevzu değil ki! Biz bunu gördük çocuklarım onların yanında olduğu zamanlar başka kadınlar da görüyordu. Kendisi de yakaladı fakat hep sustu.” diye ekledi.

4. Ali Uğur Akbaş’tan İddialara Yanıt Gecikmedi

Eski eşinin ve Yeliz Yeşilmen’in karşılıklı söylemleri karşısında konuşan Ali Uğur Akbaş, “Ben evliyken Gülbin benimle birlikte oldu ve hamile kaldı. İlk eşimden öyle ayrıldım. Ben Gülbin’den ayrıldıktan 1.5 yıl sonra Yeliz’le tanıştım. Yeliz’i evli adamla birlikte olan kadın olarak yansıtmaya çalışıyor şimdi.”yanıtını verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir