Kültür, Sinema, Sizce

Yerli “Shameless” Sonunda İzleyicilerle Buluşuyor

Amerika’da 2011 yılında yayınlanmaya başlanan ve 7 sezon süren sarhoş bir baba, maddi açıdan sıkıntı bir aile ve bu aileyi ayakta tutabilmek için çabalayan evin en büyük kızı üzerine kurulmuş Shameless büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı.

Dizideki farklı aile yapısının insanları çektiği ve komedi türünde eleştirmen tarafından da oldukça yüksek puanlar alan diziyi izlerken insanların kendini o aileden birisi yerine koyup durumlar karşısında ne yapacağı ve bunları yaşasa neler olurdu diye düşündüğü sıkça olmuştur.

shameless-izle.jpg

 Bu düşünce ile birlikte 2-3 senedir bu dizinin Türkiye’ye uyarlanabileceği konusunda sürekli bir haber dolaşıyordu ancak bunun gerçekleşmesi biraz ütopik olarak görülüyordu çünkü dizideki aile yapısı Türk aile yapısı ile kıyaslandığı zaman oldukça farklı ve bu farklı aile yapısını gösteren bir diziyi televizyonlarda göstermesi ise apayrı bir mesele olarak düşünülüyordu.

shameless-uyarlamasi-bizim-hikayenin-genel-hikayesi.jpg

Ancak geçtiğimiz aylarda Shameless’in Türkiye uyarlamasının yapılacağını ve bunu televizyon ekranlarında gösterileceği haberi duyurulunca herkeste bir merak ve heyecan oluştu. Nasıl olacağı, bu aile yapısını ne kadar yansıtacakları, televizyonda ne kadarını gösterebileceklerini, dizinin adının ne olacağı ve kimlerin oynayacağı gibi sorular haberden sonra gündemde özellikle sosyal medyada oldukça fazla sorulur olmuştu. 

Bunların bazılarının cevapları geçtiğimiz günlerde cevaplanmış oldu. Uyarlanan dizinin ismi Bizim Hikaye olacak ve çekimlerine temmuz ayında başlanıp ekranlara çıkma zamanı ise eylül ayında olacağı bilgileri kamuoyu ile paylaşıldı. Diziyi gösterecek kanal ise FOX TV olacak.

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz’in paylaşacağı dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Bu fragman ile insanların merakları bir kat daha arttı. Dizinin tamamı şimdi merakla bekleniyor.

  1. Sizce “Shameless” Uyarlaması olan “Bizim Hikaye” Nasıl Olacak?

    1. Başarılı oyuncular ile güzel bir dizi olabilir
    2. O aile yapısını Türkiye’de yapamazlar bence olmaz.
    3. Bilemiyorum bakıp görmek lazım
    4. Kesinlikle kötü olacak
    15 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir