Medya

Yeşim Salkım-Gülben Ergen ve Seren Serengil Arasında ‘Koca’ Polemiği

Bu konu ülke gündemini uzun süre meşgul edecek gibi. Bir de taraflar ellerinde bulundurduklarını iddia ettikleri delilleri ortaya çıkarırsa… Bekleyelim ve görelim önümüzdeki günlerde neler yaşanacak?

Gülben Ergen ile Yeşim Salkım arasında yıllardır süregelen tatsızlık malumumuz. Aynı şekilde Gülben Hanım Seren Serengil ile de Yeşim Hanım’ı aratmayacak boyutta tatsız bir ilişkiye sahip.

gulben-ergen-yesim-salkim-polemigi.jpg

Olaylar Nasıl Mı Başladı?

Geçtiğimiz günlerde 2014 yılında haber spikeri Erhan Çelik ile evlenip 2016 yılında boşanan Gülben Ergen ile ilgili şok bir iddia ortaya atılmıdı. Erhan Çelik ile evli olduğu süreçte onu evli bir iş adamı ile aldattığı yönündeki iddia magazin basınına bomba gibi düştü. İzmirli iş adamı Tolga Duğles olayda ismi geçen kişi idi. Yeşim Salkım da eski defterleri açtı. Telefon bağlantısı yolu ile katıldığı bir magazin programında Gülben Ergen’in daha önce de buna benzer şeyler yaptığını iddia etti ve elinde deliller olduğunu söyledi.

seren-serengil-gulben-ergen.jpg

İşler İyice Karıştı!

Seren Serengil de, Star TV’de sunuculuğunu Cengiz Semercioğlu ile yaptığı Duymayan Kalmasın isimli programda Yeşim Salkım’ın iddialarını destekledi. Serengil, yıllar önce evlilik hazırlığı yaptığı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın kardeşi Ali Yıldırım’dan düğüne kısa bir süre kala ayrılış sebebi olarak Gülben Ergen’i gösterdi.

hakan-uzan-yesim-salkim.jpg

O Dönem İlişkileri Vardı…

Yeşim Salkım, Seren Serengil’in açıklamalarının ardından sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Hakan Uzan ile olan evliliğinin bitiş sebebinin o dönem Hakan Uzan’ın Gülben Ergen ile kendisini aldatması olduğunu iddia etti. Hatta iddialarını farklı bir boyuta taşıyarak o dönem bir çok evliliğin bitiş sebebi olarak Gülben Ergen’i gösterdi.

gulben-ergen-dava-acti.png

Ve Sosyal Medya…

Sosyal medya üzerinden resim ve video paylaşımlarını devam ettiren Seren Serengil ve Yeşim Salkım “kocama dokunma” tagi ile Ergen’e yüklenmeye devam etti. Tag’in altına Ergen’i savunanların yazıları kadar, Salkım ve Serengil’i destekleyenlerin twitleri de görüldü. Ergen, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Salkım ve Serengil’i dava edeceğini duyurdu.

 

  1. Peki, siz bu tartışmada kimi haklı buluyorsunuz?

    1. Yeşim Salkım’a kupon bile yaparım.
    2. Merak ediyorum başkalarına suç atanların acaba kendileri masum mu?
    3. Gülben Ergen'in suçsuz olduğunu düşünüyorum
    4. Seren Serengil ve Yeşim Salkım'ı haklı buluyorum
    87 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir